Bordo u poslednji čas! Kornelijus + Karamo + Rikardo Gomes

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.08.18. | 22:59

Mogu li Žirondinci da se podignu iz pepela?

Dočekaše i navijači Bordoa svojih pet minuta nade i radosti! U istom danu, samo nekoliko sati pre kraja ludo prelaznog roka u praktično svim preostalim najjačim evropskim ligama, Bordo je zvanično predstavio dva velika pojačanja, ali i dogovorio transfer novog trenera.

Bordo je u duplom poslu iz Italije značajno pojačao ofanzivnu liniju i doveo klasičnog centarfora i desno krilo. Iz Atalante je doveden Andreas Kornelijus, od koga se u Bergamu mnogo očekivalo prošle sezone, dok je iz Intera pristigao talentovani Jan Karamo. Najvažnija reč u oba posla jeste - pozajmica. 

Izabrane vesti

Naravno, obojica su stigli na jednogodišnji, privremeni rad. Sa Atalantom je postignut dogovor da uz pozajmicu bude nakačena i opcija kupovine postavljena na 6.000.000 evra, dok sa Interom ta klauzula - ne postoji! Bilo kako, Bordoov napad bi trebalo da bude kao preporođen posle ova dva posla, pošto trenutno ima jedan od najslabijih ofanzivnih linija u Ligi 1, sa svega tri postignuta gola. 

U međuvremenu, navijači Bordoa čekaju i da se konačno reši pitanje novog trenera. Otišao je Gustavo Pojet, čekao se Tijeri Anri, ali posao nije završen jer je legendarni francuski golgeter tražio određena pojačanja koja možda nisu bila realna, a na kraju će rešenje izgleda biti - Rikardo Gomes

Nekadašnji fudbaler i trener Pari Sen Žermena praktično bi se vratio na posao koji je već obavljao u periodu od 2005. do 2007 . godine. Od tog perioda Gomes je radio u Monaku, Sao Paulu, Vasko da Gami, Botafogu i Al Nasru, a trenutno radi u Al Rijadu iz Saudijske Arabije. Navodno, dogovor već postoji, ali se samo čeka da se postigne dogovor s klubom iz Saudijske Arabije.

Foto: Action Images


tagovi

Rikardo GomešAndreas KornelijusJan KaramoLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara