Nirnbergovi poslovi vredni opstanka! Stigao Ludogorecov trkač Misiđan, tu je i Mateus

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 21:59

Dva velika transfera obavio bundesligaš iz Bavarske

Nije se Nirnberg proslavio, ali ni obrukao na gostovanju Herti u prvoj utakmici po povratku u Bundesligu, ali je jasno bilo da klubu iz Bavarske nedostajalo malo vatrene snage na bokovima. Zbog toga je klupska uprava brzo reagovala i završila dva velika posla u poslednjim satima prelaznog roka u Nemačkoj!

Neposredno pre nego što su se kapije nemačkog tržišta zatvorile, Nirnberg je sklopio dva transfera vredna opstanka u elitnom društvu. Prvo je u klub stigao dojučerašnji levokrilni ofanzivac bugarskog Ludogoreca - Virdžil Misiđan. Iako su se prvo krili podaci ovog posla, Kiker je na kraju otkrio da je ugovor potpisan na tri godine, a da je će Ludogorec na ime transfera dobiti 5.000.000 evra, plus određene procente od naredne prodaje. Ludogorecu je ovo druga najveća prodaja u klupskoj istoriji, odmah iza novog krila Crvene zvezde Žonatana Kafua, koji je prošlog leta prodat Bordou za blizu 8.000.000 evra. 

Izabrane vesti

U međuvremenu Nirnberg je zatvorio konstrukciju za ovu polusezonu dovođenjem Mateusa Pereire iz lisabonskog Sportinga. Radi se o mladom brazilskom desnokrilnom ofanzivcu s portugalskim pasošem, koji i dalje čeka svoju priliku u redovima lisabonskog kluba. S obzirom na velike promene koje su se zadesile u Sportingu ovog leta, ali i jaku konkurenciju, pozajmica je bila jedino rešenje... Sporting je Mateusa slao na pozajmicu i prošle godine, ali u redove Šavesa.

Još je rano govoriti o kraju sezone, ali Nirnberg je napravio dobre stvari ovog petka...

Foto: Action Images


tagovi

Mateus PereiraVirdžil MisiđanLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara