Portovo čudno pojačanje - propali Ajaksov sin u Zmajevom gnezdu

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 19:30

Valjda će karijeru vratiti na pravi put...

Imao je Ajaks tokom bogate istorije brojne supertalentovane klince koje je pojeo pritisak velikih očekivanja. Poslednjih godina svakako je najveće razočaranje Urbi Emanuelson, a odmah tu negde iza propalog levog beka je i Rajšedli Bazur.

Pisali su fudbalski stručnjaci najpohvalnije stvari o svestranom vezisti, kome su predviđali najveće i najlepše stvari. Ali, još nije uspeo da opravda ogromna očekivanja. Prošlo leta otišao je u Volfzburg za 12.000.000 evra, ali je opšti utisak da je na Folksvagen Areni tapkao u mestu. Zbog toga je morao da krene dalje. A otišao je pravo u Zmajevo gnezdo!

Izabrane vesti

Naime, Porto je na svom sajtu zvanično potvrdio dolazak defanzivnog veziste, koji se takođe snalazi i kao štoper i centralni vezni, a posao ima sledeću formulu – pozajmica, uz opciju kupovine narednog leta.

Porto je, na papiru, napravio dobar posao. Ali, pitanje je da li i zmajeva krv može da vrati karijeru posrnulog 21-godišnjaka. Svakako je vreme pred njim, a jedna dobra sezona učinila bi svašta. Porto je bar poznat po tome da izvlači igrače iz naftalina i stvara od njih igrače za najveće klubove. Valjda će tako biti i sa Bazurom...

Foto: FC Porto


tagovi

Rajhedli BazurLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara