Nova vest
Fudbal

Petak, 31.08.2018.

11:15

Zvezdin rival još jači – PSŽ doveo dva pojačanja

Dan nakon što je saznao imena rivala u grupnoj fazi Lige šampiona, francuski PSŽ doveo je dva pojačanja.

Izvor: AK

Autor: AK

Zvezdin rival još jači – PSŽ doveo dva pojačanja
Foto: Getty images

Poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka na Park prinčeva su stigli defanzivac Huan Bernat i krilni napadač Erik Maksim Čupo-Moting.

"Sveci" nisu uspeli da dovedu Felipea Luisa iz Atletiko Madrida za poziciju levog beka, pa su od Bajerna kupili Bernata za oko 15 miliona evra.

S druge strane, Čupo-Moting je stigao kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor sa engleskim Stok sitijem, a tokom karijere je igrao za Šalke, Nirnberg, Hamburg i Majnc, gde je sarađivao sa aktuelnim trenerom PSŽ Tomasom Tuhelom.

PSŽ će u LŠ igrati u grupi sa Napolijem, Liverpulom i Crvenom zvezdom, koja gostuje na Parku prinčeva u drugom kolu 3. oktobra, dok "Sveci" u Beograd stižu 11. decembra u poslednjoj rundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve