SKANDAL U VRANJU: Istraga zbog golišavih slika sudije

J. S.

31. 08. 2018. u 09:03

Vranjsko Osnovno tužilaštvo pokrenulo je istragu, nakon što je sudija Marija Janićijević podnela krivičnu prijavu protiv biznismena Zvonka Cvetkovića iz Kragujevca. Telefon je dat na veštačenje

СКАНДАЛ У ВРАЊУ: Истрага због голишавих слика судије

Marija Janićijević

VRANjSKO Osnovno tužilaštvo pokrenulo je istragu, nakon što je sudija Marija Janićijević podnela krivičnu prijavu protiv biznismena Zvonka Cvetkovića iz Kragujevca, potvrdila je za "Novosti" osnovni javni tužilac Milica Petković.

- Sudija je dala izjavu, njen mobilni telefon je dat na veštačenje i naložili smo policiji da ispita slučaj - kaže tužiteljka Petković.

Prema njenim rečima, ovo je ujedno i jedini postupak na kome tužilaštvo radi, vezano za brojne optužbe koje su u medijima iznete i sa jedne i sa druge strane.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Zoran Pesic

31.08.2018. 12:36

O čemu se ovde radi?Jesu li slike golišave sudijice autentične ili ne?Je li fotomontaža ili ne?To je bar lako utvrditi,ako je važno za posao koji obavlja...Ako nije,onda je sve ovo domen ličnog,i ništa drugoPa svako ima pravo na svoj život i način kako će ga predstavljati...

svašta

31.08.2018. 14:14

Ovo sudija??? Sramota za pravosuđe i državu. Ova ni srednju školu nije čestito završila, a kamoli pravni fakultet.

ZZZ

31.08.2018. 23:46

@Zoran Pesic: po tvome bi učiteljice i nastavnice slobodno mogle da snimaju porno filmove ( za vreme velikog odmora) koji ti sistem vrednosti imas u glavi ? neka ti je bog na pomoć !

Zoran

26.12.2018. 02:09

Kad bi vi samo znali sta s eradi po sudovima i to u ono vreme pe 1990. godine. Kaze glavni tamo u sudu: Aj nek aod vas nek akaze koju nisam j...o? Sve cute samo jedn aodgovara e mene nisi. E kaze tebe nisam, veli on. To smo culi od te sto rekla da nije, a sudija.