Poslednji dan prelaznog roka i u Srbiji, Zvezda ne pregovara samo sa Boaćijem!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 31.08.2018.
09:16
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Šta nam danas sprema Crvena zvezda?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Danas je u Srbiji poslednji dan prelaznog roka, a aktuelni šampion Crvena zvezda pokušava da reši pitanje napadača za Ligu šampiona.

Ričmond Boaći je prva želja i kako je istakao Zvezdan Terzić pre dva dana, 99% će biti u Crvenoj zvezdi ove sezone, ali to nije sve.

Kako prenosi "Informer", Mitar Mrkela je istakao da se pregovara sa još jednim napadačem.

"Pojačaćemo tim. Pored Ričmonda Boaćija, u pregovorima smo sa još jednim centarforom. S druge strane, moramo da obavimo i razgovore oko produžetka ugovora sa Vujadinom Savićem i Filipom Stojkovićem", rekao je Mitar Mrkela.

Crvena zvezda je zaradila ogromnu sumu novca posle prolaska u Ligu šampiona, sigurno će zaraditi preko 20 miliona samo od bonusa i ulaznica, pa i nije čudo što je krenula po pojačanja posebno tamo gde je bila najtanja posle odlaska Ričmonda Boaćija u januaru i Aleksandra Pešića ovog leta.

Da li znači da će potencijalni dolazak dvojice napadača dovesti do odlaska pojedinaca poput Milana Pavkova ili, recimo, Dejana Joveljića na pozajmicu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Friday, 31.08.2018
11:52

Pavkova i Joveljica ne treba pustiti treba im dati veću šansu.

avatar
Fikan
Friday, 31.08.2018
11:34

Znači samo se o zvezdi piše i o njihovom prelaznom roku ? Pa da,nisam ni sumnjao da će drugačije biti.

avatar
Doktor Trax
Friday, 31.08.2018
10:35

Jovelji bi bilo najpametnije da ode na pozajmicu 6 mjeseci u Bezaniju bore se za prvo mjesto odlicna ekipa, a slabo ce on do proleca zaigrati u Zvezdi.

avatar
Srba Stamenkovic
Friday, 31.08.2018
09:58

Joveljica makar posaljite na pozajmicu kad ce biti cetvrti spic.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Friday, 31.08.2018
09:57

Treba forsirati malog joveljica,on treba da bude nosioc igre u budućnosti.

avatar
indosrbija
Friday, 31.08.2018
09:30

Sad kad rezultat u grupi LS nije imperativ nikako nam ne treba boace na pozajmicu,uostalom za domace prvenstvo nam ni ne treba pojacanje..ako vec hocemo spica neka to bude neki mlad igrac u koga cemo uloziti milion ili dva pa da mu raste cena tokom tekmi LS a ne pozajmica ili kupovina nekog kao Sio koga posle ne mozemo prodati a ni on ni boace nisu bas taj kalibar da nam podignu ne znam koliko sanse u LS..Po dvadeset minuta treba dati sansu i joveljicu,mozda i v.nikolicu jer je LS i izlog gde mozemo predstaviti nase najvece talente..

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 31.08.2018
09:27

Ljudi Pavkova treba zadrzati, a ne trositi ogromne pare na Boacija jer Pavkov nije tako los sto je pokazao u Salcburgu, a plus toga 10 puta ce nas kostati manje od Boacija. Joveljica nikako ne slati na pozajmicu nego treba ga kaliti kroz domaci kup i prvenstvo.