Najnovije vesti
Zabava Rijaliti
PRVI PUT U SRBIJI U "Zadrugu 2" ulazi kontroverzna sutkinja koja je javnosti poznata po jednom VAŽNOM SLUČAJU

PRVI PUT U SRBIJI U "Zadrugu 2" ulazi kontroverzna sutkinja koja je javnosti poznata po jednom VAŽNOM SLUČAJU

Rijalili "Zadruga" startovaće 06. septembra, a sve je iznenadila informacija da će se po prvi put u ovakvom TV formatu pojaviti i sudija! Reč je o kontroverznoj Snežani Ilić, koja je svojevremeno bila i pomoćnik ministra pravde, ali i pod istragom.

Zadruga 2 sudja Foto: screenshot
Zadruga 2 sudja
Foto: screenshot

Naime Snežana je gostovala u emisiji, a u najavi pred emitivanje "Magazina In" je pušten deo u kome ona kaže:

- Ja sam bila sudija, prvi pomoćnik ministra pravde. Sad sam prvi sudija koji ulazi u "Zadrugu"... Eto navikla sam da budem prva - rekla je Snežana u emisiji "Magazin In".

Inače, kako saznajemo, Snežana je razvedena, a njena naslednica je jako teško prihvatila činjenicu da će joj majka ući u rijaliti. Ilićeva je prvo potpisala ugovor, pa tek onda rekla ćerki, ali verujemo da će joj ona ipak biti podrška.

Podsetimo, sudija Snežana Ilić, koja je tada bila u Prvom osnovnom sudu, bila je pod istragom jer je ukinula pritvor navijaču Crvene zvezde Urošu Mišiću. Naime, ona je samostalno odlučila da ukine pritvor Mišiću iako je od tužilaštva dobila mišljenje da se protivi ukidanju.

Reč je bila o slučaju u kome je Mišić bio pritvoren zbog tuče u klubu “Plastik”, u kojoj su učestvovali i američki marinci.

Foto: screenshot

U galeriji pogledajte koji učesnici "Zadruge 2" su se pojavili na sistematskom pregledu, i u kakvim izdanjima.