Vrbas: Uređuje se Gradsko groblje

Na Gradskom groblju u Vrbasu počela je zamena dotrajalog dela ograde.
Vrbaski komunalci uporedo obavljaju i košenje travnatih površina na tom prostoru. 
 
"Poznato je da nam ove godine vegetacija prkosi i da je trava veoma bujna usled vremenskih prilika. Naši radnici ulažu velike napore da groblje izgleda pristojno. Uporedo, obavlja se i zamena zidne ograde oko groblja. Počeli smo s prvom deonicom, s desne strane od glavnog ulaza, koja je bila najkritičnija i koja je pretila da ugrozi okolinu. Kako vremenski i svi ostali uslovi budu dozvoljavali rekonstruisaće se i ostatak ograde“, kazao je Miljan Vujović iz JKP "Komunalac".
 
Gradsko groblje prostire se na površini od osam hektara, podeljeno je na devet zona i redova, a na nešto više od 8.500 parcela počiva blizu 18.000 pokojnika. Prostor oko humki dužni su da održavaju srodnici pokojnika. Dve kapije, koliko ih ima na groblju, otvorene su od sedam do 19 časova.
 
"Na drugom ulazu u Gradsko groblje priprema se teren za sadnju trave i ukrasnog zelenila, dok će deo prilaznog puta biti asfaltiran", kaže Vujović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.