');
Najnovije vesti
Blic Zabava

BILA JE UDATA SA 19 GODINA Kežmanova nova žena posle svadbe živela je kod mame, a ima i INTRIGANTNU PROŠLOST

Nekadašnji fudbaler Mateja Kežman juče je drugi put stao na ludi kamen, i to sa dugogodišnjom izabranicom Tarom Šumonjom. Poput poznatog sportiste, i njegova nova supruga iza sebe ima jedan brak.

Tara Šumonja i Mateja Kežman Foto: Instagram / Instagram
Tara Šumonja i Mateja Kežman

Mateja Kežman vezu sa Tarom Šumonjom juče je krunisao brakom, a par se venčao na Adi Bojani. Iako su već četiri godine zajedno, o izabranici bivšeg sportiste javnost ne zna mnogo.

Pre Tare, Mateja je više od decenije bio u braku sa Emilijom Kežman sa kojom ima troje dece, dok je Tara bila udata za sina beogradskog advokata Ace Perišića, Milutina Mutija Perišića.

Foto: Instagram / Instagram

Tara, koja potiče iz imućne porodice, se za Milutina udala sa samo 19 godina. Njih dvoje poznaju se od detinjstva, imaju zajedničke prijatelje, a ljubav se rodila iz prijateljstva. Još detalja o njenom prvom braku, kao i Tarinih fotografija, pronaći ćete u nastavku.

Kežman je drugi put stao na ludi kamen, a njegova bivša žena baš i nije imala lepo mišljenje o ovom sportisti. Zašto je rekla da prolazi kroz pakao zbog Mateje pogledajte OVDE.