ROŠTILJIJADA: Koncert za sve generacije i prvi poljubac za gradonačelnika (VIDEO)

Alen Islamović, pevač legenradnog Bijelog dugmeta i Divljih jagoda održao je sinoć koncert za pamćenje u gradu na Veternici u okviru leskovačke Roštiljijade.

U Leskovac se sjatilo i staro i mlado, desetak hiljada ljudi,  da čuje vanvremenske hitove pevača zvonkog glasa, nudile su mu se ploče, matorci su se prisećali nekih srećnih dana, a tinejdžeri bar na tren uživo čuli kako je nekada zvučala dobra muzika.

Danas nema ovakve muzike i jako mi je žao zbog toga. Ja slušam Bijelo Dugme i znam se Alenove pesme napamet, a ne Jalu Brata i ostale spodobe kojima se moja generacija divi“, kaže nam petnaestogodišnja Milena iz prvog reda koja je, očigledno zapala za oko kao verni fan i Alenu, pa je muzičar zamolio da produži svoj koncert.

Uz „Ružica si bila“ i „Ako ima Boga“ okupljenu masu je bacio u trans, a ona je tražila još.

Ne znam kako drugačije nego da zamolim gradonačelnika Leskovca da nam produži koncert bar još pola sata, a ja ću otpevati ovu pesmu samo za njega, poručio je Alen, otpevao posvećeni „Prvi poljubac“ Goranu Cvetanoviću i nakon toga „Đurđevdanom“ doveo publiku do usijanja.

Međutim, s obzirom da pesma „Prvi poljubac“ Halida Bešlića počinje rečima: „Prolazi, sve prolazi“, mnogi prisutni su se zbunili i komentarisali da li je ovo omiljena gradonačelnikova pesma ili je Alen želeo nešto njemu lično da poruči.

Nakon koncerta, za razliku od nekih „zvezda“,Alenu nije smetalo da se sa Leskovčanima slika iza bine punih sat vremena i ponovo  je obećao da će doći na Roštiljijadu sledeće godine i to sa Bijelim Dugmetom.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

4 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
dule agronom
30.08.2018. 13:18

Nikad lepsa atmosfera, nikad bolja organizacija i promocija rostiljijade. Svaka cast TOL-u i gradskim vlastima.

Дуле Економиста
30.08.2018. 15:12

Искрено, пропустих и овај концерт, много шта сам пропустио, у животу, битно је да су други уживали.

marko 01
31.08.2018. 01:19

Svaka cast za organizatore, iz prilozenog se vidi da su dali sve od sebe da ovo bude jedan od najznacajnijih dogadjaja u celoj Srbiji.

Evica
31.08.2018. 08:53
Odgovor za  marko 01

Vašar koji se održava u centru petog grada po veličini u kako bot reče „celoj Srbiji“… jedan od najznačajnijih događaja?!