Mrkela najavljuje: Pregovori sa Savićem i Stojkovićem oko novih ugovora, još jedan špic u igri pored Boaćija

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.08.18. | 00:12

"Ova ekipa predvođena Vladanom Milojevićem je pokazala da ima i znanje i karakter i podarila je crveno-beloj porodici Ligu šampiona", rekao je sportski direktor crveno-belih

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su najveći uspeh u novijoj klupskoj istoriji, pa večeras vlada veliko zadovoljstvo, kako među igračima i stručnim štabom, tako i među čelnicima najtrofejnijeg srpskog kluba.

Sportski direktor Mitar Mrkela izjavio je da je verovao u povratak nakon rezultata 0:2, kada je delovalo da su Beograđani u bezizlaznoj situaciji.
"Na poluvremenu su me pitali ljudi koji su sedeli pored mene, da li mislim da Zvezda može bolje. Ja sam rekao da mislim da može. U prvo poluvreme smo ušli dosta uplašeno, znao sam da imamo karakter i da možemo više. Taj pogodak na početku drugog poluvremena nas je dodatno poremetio, ali mi smo sportisti i uvek verujemo da nešto može da se desi, verujemo u konačan uspeh. Ova ekipa predvođena Vladanom Milojevićem je pokazala da ima i znanje i karakter i podarila je crveno-beloj porodici Ligu šampiona", rekao je Mrkela.

Izabrane vesti

Da li je bio penal?
"Nisam video situaciju, ali mi svi kažu da penala nije bilo".

Milan Borjan je ponovo zablistao kada je bilo najpotrebnije. Dvojici igrači ističu ogovori na kraju sezone, uslediće pregovori o produžetku.
"Borjan je jedan od najbitnijih šrafova u Crvenoj zvezdi. Bio je odličan kao i uvek. Mi imamo dva igrača kojima ističu ugovori, to su Savić i Stojković, pregovaraćemo sa njima. Borjan ima ugovor na tri godine, tačnije dva plus jednu".

Zvezdan Terzić je izjavio da je sve dogovoreno sa Ričmondom Boaćijem.
"Pregovaramo sa dva špica i jedan i drugi su veoma kvalitetni. Verujem da će jedan od njih dvojice doći", rekao je Mrkela i nakon toga dodao da će Radonjić najverovatnije ostati jedini igrač koji će napustiti Crvenu zvezdu do kraja prelaznog roka.

Foto: Star Sport


tagovi

Mitar Mrkela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara