Za istoriju: Zvezda u LIGI ŠAMPIONA!

Nacionalni sport - Sreda 29.08.2018 - 21:05

Fudbaleri Vladana Milojevića napravili su PODVIG u Salcburgu - gubili su 2:0 od šampiona Austrije, ali su Miloš Degenek i El Fardu Ben za 60 sekundi sve preokrenuli. Zvezda igra Ligu šampiona posle 26 godina!

Istorijski rezultat u Salcburgu! FOTO: Printscreen Istorijski rezultat u Salcburgu! FOTO: Printscreen
Istorijski rezultat u Salcburgu!
 
Crvena zvezda je još jednom prevazišla sva očekivanja i izborila je učešće u grupnoj fazi Lige šampiona i prvi put od 1992. godine učestvovaće u najprestižnjijem međunarodnom takmičenju.
 
SALCBURG - CRVENA ZVEZDA 2:2 (1:0)!
 
Gubili su šampioni Srbije 2:0 posle sjajnog perioda Salcburga koji je iskoristio Dabur, krajem prvog i početkom drugog poluvreme, ali se u samo 60 sekundi sve promenilo.
 
El Fardu Ben i Miloš Degenek doneli su izjednačenje kada se zaoštrilo na terenu, što je bio "početak kraja" Austrijanaca,  a do kraja meča Milan Borjan je odbranio SVE i odveo Zvezdu pravo u elitu, na žreb za LŠ - sreda od 18 časova!
 
Zbog golova u gostima, Zvezda ide u Ligu šampiona, a Salcburg je ponovo stao na korak od najvažnijeg takmičenja, kao i svaki put u ovom veku.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: