Hronika

Konobarica sa slavlja otišla u smrt

Konobarica sa slavlja otišla u smrt
Foto: N.N. | Konobarica sa slavlja otišla u smrt

LAKTAŠI - Dvadesetčetvorogodišnja konobarica Tanja Risteski iz Novog Sada poginula je prekjuče popodne kada se, po svemu sudeći, vozeći BMW velikom brzinom, zakucala u banderu u mjestu Veliko Blaško, opština Laktaši.

Iz više izvora potvrđeno nam je da je nesrećna djevojka ranije radila u nekoliko kafića na području Srpca i Laktaša, ali niko ne zna čime se bavila u posljednje vrijeme.

Postoje i tvrdnje da se kobnog momenta vraćala sa nekog slavlja, te da je uletjela brže u krivinu i onda izgubila kontrolu nad autom i sletjela.

"Ona je kratko radila kod mene. Veoma kratko i otišla je. Ne znam gdje je bila u posljednje vrijeme. Nemam više šta da vam kažem, doviđenja i prijatno", rekao nam je, prije nego što će prekinuti vezu, vlasnik jednog od kafića u kojem je Tanja radila.

"Nezavisne" saznaju da su na mjestu tragedije, osim ljekara, koji su konstatovali smrt, bili i vatrogasci, a koji su morali da sijeku lim kako bi izvukli tijelo nesrećne djevojke.

"Specijalnim vozilom za tehničke intervencije intervenisala su tri vatrogasca. Tijelo joj je bilo zarobljeno u olupini gotovo prepolovljenog BMW-a", pojašnjava sagovornik "Nezavisnih".

Naš izvor dodaje da sve ukazuje da je Risteski, koja je u autu bila sama, najvjerovatnije vozila velikom brzinom.

"Auto se bočno zakucao i obmotao oko bandere. U stub je udario baš onim dijelom gdje je sjedjela Tanja. Nije joj bilo spasa", prepričavaju izvori upućeni u detalje ove tragedije.

Vatrogascima je, kako saznajemo, trebao gotovo sat kako bi tijelo izvukli iz automobila.

"Isjekli su lim, odvojili vrata i dio krova i tijelo izvadili. Tijelo su potom preuzeli ljekari i policija", kaže naš sagovornik.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka saopšteno je da će uzrok smrti djevojke biti utvrđen obdukcijom, koja je naređena.

Precizirali su da se tragedija dogodila na lokalnom putu Veliko Blaško - Slatina, oko 19.25. Uviđaj je obavila dežurni tužilac Željka Fabić, zajedno s policijom.

"Tužiteljka je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja", rekli su iz Tužilaštva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije