Đinobili dobio najveće moguće priznanje iz sveta fudbala!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 29.08.2018.
19:37
Izvor: Sportske.net

Jedna poruka ga posebno obradovala.

Beta/AP Photo/Sue Ogrocki
Beta/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Mediji i društvene mreže su preplavljene utiscima i srčanim porukama namenjene Manuu Đinobiliju nakon odluke da se povuče iz košarke.

Maradona, Lebron Džejms, Paulo Dibala i mnogi drugi su iskazali poštovanje prema asu San Antonio Sparsa.

Posebnu težinu ima poruka od strane Lea Mesija.

"Desetka" Barselone je i ranije izjavljivala da mu prijaju pohvale i poštovanje koje dobija od superstarova iz NBA, mnogi od njih i nose broj 10 u njegovu čast, ali da posebno mesto u njegovom srcu pripada Đinobiliju.

"To što me je javno podržao po završetku Kopa Amerike u Argentini značilo mi je mnogo. Takav čovek, takvog statusa i požrtvovanja je pokazao veru u mene i tim, to stvarno nema cenu", izjavio je Mesi.

Podsetimo, 2011 .godine Kopa Amerika se igrala u Argentini, domaća selekcija je ispala već u četvrtfinalu protiv Urugvaja na penale što je izazvalo nezadovoljstvo navijača.

"Mnogi novinari pišu da je on Mesi u košarci, dok bi ustvari trebalo da pišu da sam ja Manu fudbala", iskazao je poštovanje prema legendi argentinske i svetske košarke.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igorinho
Wednesday, 29.08.2018
20:52

Majstor starog kova! 2002 u finalu je realno zasluzio protiv nas da uzme zlato, sudija je lagano mogao da svira faul Divca u poslednjem napadu...Ko se seca...Ali sve u svemu jedna kosarkaska gromada sa blistavom karijerom. Bravo faco uvek sam te gotovio, a sad uzivaj ko kralj u penziji,zasluzio si

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 29.08.2018
20:14

Kad ti ovo kaze najbolji fudbaler sveta onda si stvarno veliki Manu