Dušan Bajević
Dušan Bajević

Dođeh, videh, osvojih i odoh kao ikona! Dušan Bajević napustio AEK dan posle istorijskog podviga

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.08.18. | 18:59

“Hvala za sve”, saopštio je atinski klub

Dva puta je kao igrač vodio AEK do titule prvaka Grčke. Vratio se deceniju kasnije i atinskom klubu u ulozi trenera doneo još četiri šampionska pehara. I ni to nije bilo dovoljno. Kad je klubu bilo najteže, kad je zbog besparice došao do treće lige 2013. godine, Dušan Bajević se ponovo vratio u svoj atinski dom. Iz treće lige ga sa  mesta izvršnog direktora doveo do još jedne titule i Lige šampiona i onda gospodski objavio: od mene  dosta!

Pet godina nakon što je preuzeo direktorsku funkciju u AEK-u i samo dan nakon istorijskog podviga i plasmana u evropsku elitu Bajević je napustio Atinu. Gospodski, da gospodskije ne može. Sušta suprotnost od onog rastanka sa Crvenom zvezdom. U Atini je Bajević božanstvo.
AEK saopštava da je Dušan Bajević podneo ostavku sa mesta izvršnog direktora na kome je bio od leta 2013, kada je ponovna izgradnja našeg kluba počela na svim nivoima. Ikona naše 94-godišnjeg istorije. Šampion kao fudbaler, trener i kao izvršni direktor. Dušan Bajević je bio odlučujući factor u ponovnom rađanju kluba i petogodišnjeg plana direktora koji je AEK vratio iz treće lige u Evropu”.

Izabrane vesti

Bajević je ostavku obrazložio privanim razlozima. AEK je samo kratko objavio: sve jasno.
Zauvek ćeš biti među najpoštovanijim članovima naše žuto-crne porodice. Duško, hvala ti na svemu”, saopštio je AEK.

(FOTO: Action Images)


tagovi

AEKDušan Bajević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara