Najnovije vesti
Vesti Hronika
DA LI STE GA VIDELI? Ljubovija traga za veteranom sa Košara, porodica strepi da se utopio

DA LI STE GA VIDELI? Ljubovija traga za veteranom sa Košara, porodica strepi da se utopio

Ratni vojni veteran sa Košara, Đorđe Bojović, nestao je u subotu, 25. avgusta oko 17.30 sati u Ljuboviji, a porodica strepi da je njihov najbliži možda skončao u toku obližnje reke Drine.

djordje bojovic nestao vojnik sa kosara 2 Foto: Privatna arhiva
djordje bojovic nestao vojnik sa kosara 2

Prema rečima Bojovićevih ratnih drugova on je na dan nestanka bio kod kuće i pomagao u pripremama za predstojeće okupljanje.

Slika iz ratnih dana
Foto: Privatna arhiva
Slika iz ratnih dana

- Od porodice smo saznali da se spremalo neko veselje u kraju, nisam siguran šta je tačno u pitanju, pa je Đorđe pomagao u poslovima, a onda se, kako nam je rekla njegova supruga jednostavno "izgubio" - priča jedan od poznanika nestalog, Dejan J.

On dodaje da se sa Bojovićem nije čuo duži vremenski period, ali da ništa sumnjivo ili neuobičajeno u njegovom pređašnjem ponašanju niko nije primetio.

- Poslednji put kad smo razgovarali telefonom kazao mi je da dosta radi da bi porodicu odveo na more. Otišli su na odmor i vratili se, sve je delovalo u redu - objašnjava sagovornik "Blica".

Za Bojovićem traga cela Ljubovija
Foto: Privatna arhiva
Za Bojovićem traga cela Ljubovija

Dejan ističe da je porodica ubrzo po nestanku slučaj prijavila policija, te da je istraga pokrenuta, ali zasad nije iznedrila više informacija o tome gde bi Đorđe mogao da bude.

- Prva pomisao njegovih bližnjih bila je da se možda utopio u Drini, pa je supruga kontaktirala nas, njegove poznanike iz ratnih dana, a i meštani Ljubovije su se uključili u akciju traženja, međutim, bez uspeha - napominje on.

Kako saznajemo, Đorđe Bojović rodom je iz Čačka i otac je dvoje dece.

Policija je započela potragu za nestalim veteranom.