Jet set

Procurio video na kome slavni pjevač davi svoju djevojku

Procurio video na kome slavni pjevač davi svoju djevojku
Foto: Guliver | Procurio video na kome slavni pjevač davi svoju djevojku

Nakon fotografija koje je objavio jedan britanski tabloid, na internetu se pojavio i snimak koji pokazuje kako je kontroverzni muzičar Lijam Galager fizički nasrnuo na svoju djevojku.

Nekadašni frontmen grupe "Oasis", pjevač Lijam Galager, nalazi se u središtu skandala nakon što je magazin "San" objavio vijest o sukobu sa njegovom djevojkom Debi Gviter koji se dogodio u jednom klubu u Londonu.

Posle vijesti koja se proširila internetom, procurile su fotografije ali i video-snimak koji definitivno potvrđuje da je do incidenta došlo.

Na kratkom klipu možemo da vidimo da su se Lijam i Debi raspravljali, a potom je pjevač uhvatio svoju djevojku za vrat i počeo da je davi.

Srećom on ju je poslije nekoliko sekundi pustio, a Debi je spas pronašla u jednoj od kabina u koju je utrčala a ubrzo se pojavio i konobar koji je pokušao da smiri vidno uznemirenu ženu.

Vratar, koji je imao priliku da vidi cjelokupan napad, izjavio je za "San" da je "napadnuta žena pretpjela ogroman stres i da se tresla od straha, dok ju je njen partner nazivao vješticom".

 

 

 

A post shared by Debbie Gwyther (@zeb0rah) on

Poslije užasnog medijskog linča u kome ljudi osuđuju nasilje oglasio se i Lijam koji je, pored svih fotografija i snimka, demantovao da je napao svoju djevojku.

Isto to je učinila i Debi, a mnoge ja začudio njen potez jer smatraju da bi upravo ona trebalo da ostavi pjevača i progovori o nasilju, jer na taj način može da pomogne svim ženama koje prolaze kroz istu ili sličnu situaciju.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije