Umeo je BATE i jačima da zaprži čorbu

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.08.18. | 13:47

Kako bilo, PSV je favorit uoči večerašnjeg duela

Mečevi odluke u kvalifikacijama za Ligu šampiona! Pored okršaja Salcburga i Crvene zvezde, i u preostala dva duela vlada velika neizvesnost oko toga ko će se naći u elitnom evropskom takmičenju.

Potpuno lud meč gledali smo u Belorusiji, ali je PSV ipak to rešio u svoju korist i slavio sa 3:2. Sada tim iz Ajndhovena ima meč loptu koju mora da reši u svoju korist. Iz holandskog kluba najavljuju da neće potceniti goste, ali "mali milion" puta smo se uverili koliko Belorusi umeju da budu nezgodni. Osetili su to i jači timovi od PSV-a... 
"Tražio sam od igrača da ne potcene BATE u prvoj utakmici i poslušali su me. Stvar je jednostavna, samo treba da ponovimo pristup iz prošle utakmice. Vredno radimo, igrači su spremni, Liga šampiona je posebno takmičenje. Ne smemo da prokockamo ovu šansu", kazao je Mark van Bomel.

Izabrane vesti

Dok je sezona u Erediviziji tek počela - PSV ima sve tri pobede - Belorusi su odigrali već 19 kola, BATE konkretno jedno manje. U svakom slučaju, suvišno je reći da i ove sezone dominira tamošnjim fudbalom. Beloruskog šampiona može da raduje činjenica što je dosad u kvalifikacijama za Ligu šampiona pobedama na gostovanjima izbacio Karabag i Helsinki.
"Sve je to lepo na papiru, ali treba da to opet potvrdimo. Imamo iskustva na međunarodnoj sceni, no Liga šampiona nam nije imperativ. Pogotovo smo dobri u gostima, dobijali smo van Borisova, puni optimizma dolazimo u Holandiju. Ne plašimo se. Istina, nismo briljirali protiv Vitepska u prvenstvu (1:1), ali to je razumljivo zbog evropskih obaveza. Verujem da bismo uz malo sreće mogli do podviga", izjavio je trener BATE-a Aleksej Baga. 

LIGA ŠAMPIONA, PLEJ-OF (REVANŠ MEČEVI)

Utorak
AEK - Videoton 1:1 (0:0) /prvi meč 2:1/
/Mantalos 48 - Nego 57/

Dinamo Kijev - Ajaks 0:0 /prvi meč 1:3/

Dinamo Zagreb - Jang Bojs 1:2 (1:0) /prvi meč 1:1/
/Hajrović 7 - Oro 64pen, 66/

Sreda
21.00: (3,00) PAOK (3,20) Benfika (2,45)    /prvi meč 1:1/
21.00: (1,38) PSV (4,70) BATE Borisov (8,50)    /prvi meč 3:2/
21.00: (1,50) Salcburg (4,00) Crvena zvezda (7,50)    /prvi meč 0:0/

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara