Fudbal

Delije "okupirale" Salcburg, odjekuju Zvezdine pjesme

Delije "okupirale" Salcburg, odjekuju Zvezdine pjesme
Foto: Ilustracija | Delije "okupirale" Salcburg, odjekuju Zvezdine pjesme

SALCBURG - Navijači Crvene zvezde posle 13 sati počeli su "osvajanje" Salcburga pred meč protiv istoimenog tima u plej-ofu za Ligu šampiona.

Sporadično, na različitim punktovima grada čuje se pjesma Delija, a gosti u skupim restoranima, preko puta mostova koji spajaju novi i stari dio grada, slušaju "Zvezda oooo" u izdvođenju 30 navijača koji na taj način zabavljaju turiste i sebe.

Zanimljivu scenu video je izvještač Tanjuga kada je grupu navijača iz Republike Srpske pokupio gradski autobus van stanice, uz riječi vozača "Hajde zemljaci, vozim vas u centar".

Da je prisutna euforija na svakom koraku govori i scena kada su radnici sa gradilišta, porijeklom sa prostora bivše Jugoslavije, pozdravili navijače Crvene zvezde uz povike "Napred Zvezda".

Upadljivo je odsustvo policije širom ulice u gradu, a izvještač Tanjuga vidio je samo jednu patrolu ispred gradskog muzeja, gdje su Delije takođe stacionirane.

Veće okupljanje navijača očekuje se oko 15 sati, kada je zakazan skup na placu Grisegrase, a dva i po sata navijači će u korteu krenuti put Red Bul arene.

Revanš utakmica plej-ofa za Ligu šampiona Salcburg - Crvena zvezda igra se večeras od 21 sat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije