Mirković: Verujem da možemo da prođemo, pripremio sam ekipu za paklenu atmosferu u Istanbulu

Tanjug

29. 08. 2018. u 12:04

Bešiktaš je jak protivnik, ne ide nam na ruku što beleži slabe rezultate u poslednje vreme. Moramo da budemo disciplinovani, odgovorni i da pokušamo da ih ugrozimo - rekao je trener Partizana

Мирковић: Верујем да можемо да прођемо, припремио сам екипу за паклену атмосферу у Истанбулу

Zoran Mirković Foto: N. Paraušić

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da očekuje da će njegov tim biti na visokom nivou u Istanbulu i pokušati da izbaci Bešiktaš za plasman u Ligu Evrope.

- Bešiktaš je jak protivnik, a ne ide nam na ruku što beleži slabe rezultate u poslednje vreme. Samo je pitanje dana kada će da pobeđuju. Moramo da budemo disciplinovani, odgovorni i da pokušamo da ih ugrozimo - rekao je Mirković novinarima na aerodromu "Nikola Tesla" pred put u Istanbul.

Mirković za revanš u Turskoj, nakon beogradskih 1:1, neće moći da računa na povređenog Marka Jankovića i suspendovanog Nebojšu Kosovića.

- Čeka nas paklena atmosfera, snažan rival, ali sam pripremio ekipu. Verujem da možemo da prođemo, hoćemo grupnu fazu Lige Evrope - kaže on.

Mirković je izrazio nadu da će Partizan proći u grupnu fazu kao što je u poslednje vreme uglavnom bilo preko revanša u gostima.

- Neka bude tako i ovaj put, da ne rušimo tradiciju - optimista je Mirković.

Trener Zoran Mirković poveo je 22 igrača, među kojima Vladimira Stojkovića, Filipa Kljajića, Marka Jovičića, Nemanju G. Miletića, Svetozara Markovića, Nemanju R. Miletića, Marka Valijentea, Gabrijela Enakea, Zlatana Šehovića i Slobodana Uroševića. Tu su i Sejduba Suma, Danilo Pantić, Đorđe Ivanović, Saša Ilić, Saša Zđelar, Armin Đerlek, Aleksanar Šćekić, Milan Smiljanić, Goran Zakarić, Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš i Nemanja Nikolić.

Fudbaleri Partizana će večeras trenirati na Bešiktaš areni, a utakmica se igra u četvrtak od 20 časova..

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

zoran

29.08.2018. 13:21

kaze Mirkovic oni beleze slabe rezultate zadnje vreme pa kakve to mi rezultate pravimo pa nije davno bila Macva i prvo poluvreme pa ono je ispod svakog nivoa prema tome oprezno u izjavama igramo slabo i tacka

Jovan Melic

29.08.2018. 13:37

Mnogo i to mnogo ste optimisti i zvezda isto.Citam i smejem se.Sta ako nebude dali ce te biti i onda optimisti.

Jovan Melic

29.08.2018. 13:41

Sta znaci optimizam.Znaci da sami sebe lazu od straha.I nasi su bili optimisti pa dobili po glavi da se jos ne mogu oporaviti.Optimizam znaci strah.

Krsto

29.08.2018. 14:27

Partizan nije bez šanse to je50% prema50%.ozbiljno je napredovo klupski fudbal kod nas.

MatijaBG PFC

29.08.2018. 14:57

Lepo je što veruješ, ali prestani da maštaš....od zadnjih 14 utakmica, Bešiktaš je kod kuće izgubio samo jednu i to od Bayerna....PFC nema nikakve šanse. To ne znači da se treba predati, naprotiv, ali nemamo tim, realno!

Gagi.

29.08.2018. 19:37

Bato sa kojim igracima i igrom da se suprotstavimo. Nada zadnja umire ili se mi to samo hrabrimo.

Io

31.08.2018. 21:14

Uvek vreme pokaze.Eto ,dan posle se videlo da se ovde kod nas lupeta u prazno na svim nivoima u svemu i bez ikakve odgovornosti!