Guneš: "Nećemo dozvoliti iznenađenje"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.08.2018.
13:02
Izvor: Sportske.net

Strateg Bešiktaša Šenol Guneš arhivirao je poraz od Antalije i otkrio kako će njegova ekipa pristupiti utakmici sa Partizanom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Samouvereno je zvučao trener Bešiktaša Šenol Guneš nakon jučerašnjeg treninga kojim je započeo pripreme ekipe za duel sa Partizanom.

Crno-beli iz Istanbula sutra dočekuju vicešampiona Srbije u revanš meču plej-ofa za Ligu Evrope, a Bešiktaš nije napravio dobru uvertiru za meč pošto je na svom terenu poražen od Antalije.

"Ako pogledamo rezultat prvog meča 1:1 mi smo u prednosti. Ipak, sutrašnjoj utakmici pristupamo bez osvrtanja na prvi meč. Najmanji trenutak dekoncetracije može da nas stavi u nepovoljan položaj", kazao je trener Bešiktaša a prenosi "Fanatik".

Za razliku od prvog meča Šenol Guneš će moći da računa i na napadača Alvara Negreda, a reči trenera Bešiktaša ukazuju na to da će se Partizan suočiti sa velikim iskušenjem od prvog minuta.

"Izaći ćemo pred naše navijače kao da je prvi meč, tražićemo gol u ranoj fazi utakmice kako bi pritisak prebacili na protivnika", dodao je Guneš.

Poraz od Antalije je već stavljen u arhivu iako atmosfera u ekipi posle te utakmice nije najbolja.

"Moramo da zaboravimo Antaliju. Nećemo dozvoliti da nas protivnik iznenadi kod kuće. Pobedom nad Partizanom i plasmanom u Ligu Evrope učinićemo da navijači zaborave na poraz od Antalije", zaključio je strateg Bešiktaša.

Revanš meč na "Vodafon Areni" igra se u četvrtak od 20 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke