MLADENOVIĆ: Teklas završava i TREĆI POGON

Lokalne vesti - Sreda 29.08.2018 - 11:10

Vranje - Turska kompanija „Teklas automotive“ završava i treći proizvodni pogon u Vladičinom Hanu, nakon što je pre dve godine pokrenula proizvodnju u ovom mestu.

Treći pogon Teklasa. Foto: S.Tasić/OK Radio Treći pogon Teklasa. Foto: S.Tasić/OK Radio

Goran Mladenović, predsednik opštine Vladičin Han, kaže da to znači još 250 novih radnih mesta.

- Na pogonu je završena železna konstrukcija, a sad su u toku betonski radovi.

Radi se punom parom, tako da očekujemo da proizvodnja u trećoj hali „Teklasa“ krene krajem ove ili početkom naredne godine.

Tu bi zaposlenje trebalo da nađe još 250 ljudi, pored sadašnjih 550 koliko ih radi u ovoj firmi u Vladičinom Hanu
- naglašava Mladenović.

Temelje za treći pogon „Teklasa“ u avgustu prošle godine položio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pre toga, u apilu 2016. godine, Vučić je, ali tada kao premijer, svečano otvorio proizvodni pogon „Teklasa“.

U kompaniji „Teklas“ u Vladičinom Hanu proizvod
e se gumeni delovi za autoindustriju.

Krajem 2015. godine, Vlada Srbije odobrila je turskom investitoru podsticajna sredstva za pokretanje proizvodnje u Vladičinom Hanu.

 

Ovaj tekst proizveden je uz pomoć i podršku opštine Vladičin Han u okviru projekta "Pod budnim okom građana Vladičinog Hana". Sadržaj ovog teksta i stavovi izneti u njemu isključiva su odgovornost OK Radija i ne izražavaju stavove i mišljenja opštine Vladičin Han.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Obozavaoc
29.08.2018. , 23:05
Sva čast PREDSEDNICE MLADENOVIĆU. TI SI PREDSEDNIK OPŠTINE ZA POHVALU I PRIMER. SAMO NAPRED I ZALIM VAM PUNO USPEHA U SVEMU. NADAM SE DA CE I OSTALI DA SE UGLEDAJU NA VAS JER SI PRAVI PREDSEDNIK OPSTINE. JOŠ JEDNOM SVAKA ČAST I PUNO USPEHA U SEVMU
Obozavaoc
29.08.2018. , 23:18
Sva čast PREDSEDNICE MLADENOVIĆU. TI SI PREDSEDNIK OPŠTINE ZA POHVALU I PRIMER. SAMO NAPRED I ZALIM VAM PUNO USPEHA U SVEMU. NADAM SE DA CE I OSTALI DA SE UGLEDAJU NA VAS JER SI PRAVI PREDSEDNIK OPSTINE. SVE GRADJANE SASLUSTE KOLIKO STE U MOGUCNOSTI I SAGLEDATE NJIHOVE PROBLEME, I NARAVNO NADJETE RESENJA KAKO BI RESILI NJIHOVE PROBLEME I TAKO I TREBA JER OD TE GRADJANE ZAVISITE. ZATO SE NADAM DA CE VAM UVEK DATI PODRŠKU. JOŠ JEDNOM SVAKA ČAST I PUNO USPEHA U SEVMU VAM ZELIM
Omiljenik
29.08.2018. , 23:20
Bravo PREDSEDNICE
Omiljenikkkk
30.08.2018. , 07:58
Svaka čast PREDSEDNICE MLADENOVIĆU. Samo napred. Vi ste pravi Predsednik koji se zalaže za VLADIČIN HAN, a ne kao neki drugi koji su slagali ljude i na kraju nista od svega. Zato su se i mnoge porodice odselile i sad ce ti gradovi polako da nesteju. Naselice nam se komsije i oni ce biti glavni. A Vi brinete za sve, otvarate nove pogone i tako i treba. Svaka Vam čast. Svaka čast za sve sto ste uradili