Najnovije vesti
Kultura Vesti
Grupa S.A.R.S. kreće u osvajanje Amerike

Grupa S.A.R.S. kreće u osvajanje Amerike

Beogradski sastav S.A.R.S. kreće u pohod na američki kontinent gde će od 5 do 8. oktobra imati četiri koncerta u Njujorku, Torontu, Čikagu i Vašingtonu.

SARS Foto: Vuk Nenezić / Promo
SARS

Pevač i frontmen Žarko Kovačević kaže da je turneja u SAD i Kanadi veliki izazov za bend.

- Prvi put ćemo na licu mesta videti koliko S.A.R.S. ima fanova na tom kontinentu. Za sve ove godine smo dobijali mnoštvo komentara na socijalnim mrežama i Ju tjubu od ljudi sa tih prostora i stalno nas pitaju kada ćemo doći. Siguran sam da ćemo napraviti dobar provod svim ljudima koji budu došli da nas čuju na nekom od četiri najavljena koncerta u Njujorku, Torontu, Čikagu i Vašingtonu - ističe Kovačević.

Na pitanje da li na američkoj turneji očekuje da se okupe fanove iz svih zemalja bivše Jugoslavije s obzirom na to da je S.A.R.S. popularan i u Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Kovačević kaže:

- Naravno. Gde god da sviramo van Balkana, uvek dođe šarena ekipa i drago nam je da imamo publiku koja se ne deli po osnovu nacionalnosti, već se svi zajedno dobro provode. I želimo da im poručimo da zaborave korumpirane političare koji nas dele i dođu da zajedno širimo mir i ljubav. Svi su dobrodošli!

Prema informacijama na zvaničnom sajtu grupe, S.A.R.S. će pre američke turneje svirati u Bugarskoj (Plovdiv), Hrvatskoj (Knin, Poreč), Italiji (Vićenca) i Švarcaskoj (Cirih).