Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.08.2018.

12:00

Stavite se u Milojevićevu kožu – Milić ili Pavkov, Kafu ili Simić?

Crvena zvezda i Vladan Milojević nalaze se pred velikim ispitom, pošto ih od 21 sat očekuje revanš meč protiv Salcburga u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Stavite se u Milojevićevu kožu – Milić ili Pavkov, Kafu ili Simić?
Starsport

Crveno-beli imaju dobar rezultat iz Beograda jer nisu primili gol i sada je glavno pitanje koji će sastav izvesti trener šampiona Srbije.

Izveštač B92 iz Rusije Petar Tadić

Uuvek se kreće od odbrane, pa će tako i sada biti slučaj.

Ovde ima najmanje da se polemiše, pošto zadnja linije funkcioniše veoma dobro, što se videlo i u meču sa Salcburgom u kojem austrijski tim nije stvorio niti jednu stopostotni šansu.

Petorka Borjan, Rodić, Degenek, Savić, Stojković trebalo bi i ovoga puta da izađe na teren, međutim ako mislite drugačije kažite nam u anketi.

Sada se stiže do zanimljivog dela. Sredina terena ima nekoliko rezervisanih mesta i tu se pre svega misli na Krstičića, Bena i Radonjića.

Prema poslednjim informacijama preostala dva mesta trebalo bi da zauzmu Jovičić i Kafu, dok će priliku s klupe čekati Simić i Jovančić, ali i Srnić, Ebesilio, Meleg i Jevtović.

Možete glasati za maksimalno pet igrača u veznom redu.

Usled povrede Stojiljkovića pozicija napadača je (po)ostala najveća engima. Najverovatnije će se u startnih 11 vratiti Nemanja Milić, međutim za to mesto konkuriše i sjajni Milan Pavkov.

Milojević je Pavkova koristio kao džokera i najverovatnije će tako biti i ovoga puta.

Ovde smo vam ostavili mogućnost da glasate i za Bena, pošto veliki broj ljudi smatra da bi on trebalo da zaigra kao "lažna devetka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu