Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.08.2018.

10:00

Roze: Moramo da neutrališemo Zvezdine kvalitete

Marko Roze, trener Salcburga, rekao je pred duel sa Crvenom zvezdom da njegova ekipa ima dobru šansu da ostvari veliki cilj – plasman u Ligu šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Roze: Moramo da neutrališemo Zvezdine kvalitete
Starsport

Izvešač B92 iz Salcburga Petar Tadić

"Imamo šansu da ostvarimo veliki cilj s pobedom, ali nam je pre svega potreban dobar nastup. Moramo da budemo zahvalni što je ovakav meč ispred nas. Ovo je kul posao i želim da moji momci s osmesima izađu na teren", rekao je Roze.

Fudbaleri Salcburga i Crvene zvezde od 21 sat igraju revanš meč plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. U prvoj utakmici u Beogradu bilo je 0:0.

"Želimo da prođemo u Ligu šampiona. Očekujem od mog tima da nastupi veoma motivisano i hrabro. U poslednje vreme smo pokušavali da analaziramo kako da stavimo pod pritisak ovako disciplinovanu ekipu. Moraćemo da neutrališemo njihove kvalitete", kazao je Roze.

Zlatko Januzović jedan je od najvažnijih igrača tima i zbog povrede neće moći da pomogne saigračima.

"Naši mladi igrači sada imaju veliko iskustvo, odigrali su dosta evropskih utakmica i uvek žele da se dokazuju, a sutra je prava prilika za to", kaže on.

Salcburg prethodnih 12 puta nije uspeo da uđe u Ligu šampiona, a u poslednja dva poražen je od Dinama iz Zagreba i Rijeke. Navijači Zvezde, kojih će biti oko devet hiljada na stadionu, nadaju se da će još jedan balkanski tim zaustaviti Red Bul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve