Dve premijerke u Trebinju, sledi zajednička sednica vlada

Sastanak predsednica Vlade Srbije i Srpske, Ane Brnabić i Željke Cvijanović, počeo je danas u Trebinju u zgradi "Elektroprivrede Republike Srpske".

Izvor: Tanjug

Sreda, 29.08.2018.

11:17

Dve premijerke u Trebinju, sledi zajednička sednica vlada
Foto Tanjug/ Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije/ Slobodan Miljevic/ bk

Istovremeno, na odvojenim sastancima razgovaraju ministri dve vlade.

Nakon sastanka uslediće razgovori sa gradonačelnikom Trebinja Lukom Petrovićen, a potom i zajednička sednica Vlade Srbije i Srpske na kojoj će se biti reči o započetim i budućim projektima, regionalnoj saradnji, kao i o unapređenju bilateralnih odnosa.

Biće potpisano više memoranduma i sporazuma između vlada, posle čega će se medijima obratiti dve premijerke.

Očekuje se potpisivanje Memoranduma o saradnji vlada Republike Srpske i Republike Srbije u oblasti energetike, potpisivanje Memoranduma o međusobnom priznavanju "velikih licenci" i Memoranduma o razmeni iskustava u oblasti izdavanja e-građevinskih dozvola, potpisivanje Sporazuma o saradnji u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.

Tokom posete srpske delegacije biće otvoren vrtić "Srbija" u naselju Gorica, koji je izgrađen donatorskim sredstvima Vlade Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: