Zrinjski se vraća u sedlo

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.08.18. | 10:53

Mostarci imaju zicer na svom stadionu u okviru odloženog meča petog kola Premijer lige

Umor, umor, umor...

Nema sumnje da je 12 utakmica u mesec i kusur dana ostavilo traga na fudbalere Zrinjskog, koji će u odloženoj utakmici petog kola bosanskoghercegovačke Premijer lige juriti pobedu protiv poslednjeplasirane Zvijezde, odnosno povratak u vrh. Zrinjski je u kratkom vremenskom periodu ispao iz kvalifikacija za Ligu Evrope od Ludogoreca, a izgubio je i derbije sa Sarajevom i Željezničarom. Za vikend je bio bolji od Tuzla Sitija, ali aktuelni šampion Bosne i Hercegovine srušio je goste tek u 70. minutu pogotkom Nemanje Bilbije. Igra nije bila na zavidnom nivou...
"Opet igramo u sredu, iako izlazimo iz tog ritma. Posle utakmice u subotu u kojoj smo se dobro namučili, moguće je da nas isto čeka i protiv Zvijezde jer nam u goste dolazi rasterećena ekipa, a mi ćemo morati da zaigramo mnogo bolje od onog što je bilo protiv Tuzlaka", rekao je nekadašnji ofanzivac Borca iz Banjaluke, Vojvodine, Sarajeva i Splita.

Izabrane vesti

Kako bilo, optimizam u redovima Zrinjskog ne jenjava. Naprotiv.
"Na nama je da radimo još jače, dođemo do 12. boda i budemo za petama Sarajevu i Želji. Mnoštvo utakmica učinilo je svoje, verovatno je to razlog što imamo manjak bodova u odnosu na konkurente. Imali smo i pet gostujućih mečeva koji su ostavili traga. Nadam se da će nas okršaj sa Zvijezdom vratiti na pravi put. Ostala nam je većina igrača iz prošle sezone, možemo da odbranimo titulu, igrači to žele, a ako pobedimo Zvijezdu, bićemo blizu", izjavio je Bilbija.

Dakle, Zrinjski je favorit protiv Zvijezde koja je zakucana za dno tabele. Sve sem pobede domaćeg tima bilo bi veliko iznenađenje. Mostarci imaju sjajnu priliku da se na Stadionu pod Bijelim Brijegom vrate na pobednički kolosek i zaista je teško očekivati da neće iskoristiti ovaj zicer.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:00 2786 BIH 1 Zrinjski - Zvijezda 09 kmb 1&2-4 (-) 1,62
Ukupna kvota1,62

BiH 1 - 5. KOLO (ODLOŽENI MEČ):

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Bosna i HercegovinaZrinjski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara