VIDEO: Ples Tereze Mej hit na internetu

Britanska premijerka Tereza Mej bila je u poseti Južnoj Africi, gde su joj đaci ispred jedne osnovne škole priredili doček.
Međutim, njen pokušaj da đuska u njihovom stilu postao je hit na društvenim mrežama. Kako je Mejova izgledala prilično drveno, a njeni pokreti poput robotskih, tviteraši su njen ples nazvali "mejbot".
 
Tereza Mej našla se u Kejptaunu kako bi saopštila novu šemu britanske obrazovne politike, prema kojoj će Velika Britanija još više da podstiče talentovane strane studente. Dok je njena poseta dočekana sa velikim oduševljenjem u Južnoj Africi, internet-zajednica je dobila novi povod za smeh. 
 
Departman za međunarodne odnose i saradnju u Južnoj Africi objavio je snimak posete britanske premijerke, koji je ubrzo poprimio drugu konotaciju i postao predmet šale na društvenim mrežama.
 
 
Osim što su nastale brojne varijacije na osnovu ovog snimka, tviteraši su uporedili njen ples sa koreografijom Džordža Buša tokom posete zapadnoafričkih plesača Beloj kući 2007. godine.
 
  • Seka Persa

    29.08.2018 14:36
    Alo...NS...

    Pa sirotoj Gdji May nije jasno ni sta se desava u njenoj drzavi...
  • NS

    29.08.2018 11:46
    Ono kad Britanka ode u zemlju gde su 80% stanovništva crnci sa svojom specifičnom kulturom, i pokušava da se uklopi i bude cool :D
    Umesto što igra, možda bi mogla da se obrati predsedniku i zaustavi promenu ustava gde će biti legalno oduzimati farme od belih seljaka bez kompenzacije sa sve brutalnim ubistvima koja se svaki 5.dan ionako dešavaju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Norveška povećava vojnu pomoć Ukrajini

Norveška će ove godine vojnu pomoć Ukrajini povećati za sedam milijardi kruna (oko 590 miliona evra), na 22 milijarde kruna (1,9 milijardi evra) - najavio je danas premijer Jonas Gar Store.

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.