Tehnopolis

Sreda, 29.08.2018.

08:15

Hubblephone je telefon budućnosti? VIDEO

Mislite da iPhone X ima sve? Sve dok ne ugledate ovaj ludi pametni telefon koji poseduje tri displeja, dva procesora, četiri kamere i cenu od 2749 dolara.

Izvor: LuxLife.rs

Default images

Pametni telefon koji stiže iz nekadašnje kompanije Turing Robotics Industry, definitivno zaslužuje svu vašu pažnju. Kompanija je u međuvremenu promenila naziv i sada se zove Turing Space Industry, pa se mnogi pitaju kakve veze ova kompanija ima sa smart tehnologijom, odnosno telefonima.

Odgovor leži u njihovom konceptu smart telefona koji je nazvan HubblePhone. Jasna je asocijacija na svemirski teleskop Habl.

Turing HubblePhone ima preklapajući dizajn i telo koje je praktično celo ekran.

Telo telefona ima glavnu platformu sa 11.81-inčnim 4K ekranom koji se prostire od prednje do zadnje krivine preko šarke u kojoj se nalazi mamutska kamera od 60 megapiksela sa optičkim zumom od 15X.

“Gornji nivo” ima dva pojedinačna HD ekrana na prednjoj i zadnjoj strani, svaki meri preko pet centimetara i ima tri kamere od 12 megapiksela.

Telefon će pokretati Snapdragon 855 sa 8 GB RAM memorije, a posedovaće 256 GB skladišta “po platformi”. Praktično, to su u osnovi dva ultra moćna pametna telefona povezana okretnom šarkom. Dve platforme će imati i svoje zasebne baterije od 2,800 mAh i 3.300 mAh, za gornju i glavnu.

Aplikacija koja koristi najnovija tehnološka dostignuća moći će da skenira vašu pojavu i da je zatim u obliku 3D objekta prenese u fizičko okruženje primaoca! Budućnost je stigla i zove se HubblePhone.

Ovaj neverovatan pametni telefon ima podjednako neverovatnu cenu od 2.749 dolara, a u prodaji se neće naći pre juna 2020. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: