NAJAVA DANA (sreda, 29. avgust): Solunski vulkan guta Benfiku, PSV overava Ligu šampiona, Zvezda na korak od sna

Vreme čitanja: 3min | sre. 29.08.18. | 08:15

Pročitajte koji nas to najzanimljiviji događaji čekaju danas...

6406: SALCBURG - CRVENA ZVEZDA, 21.00
(Fudbal, Liga šampiona)

Teško je ovde biti subjektivan i reći da je Red Bul jači tim, ali verovatno je tako. Austrijanci ipak u prvom meču nisu pokazali bogzna šta, tako da je jasno da su ranjivi i da bi naš prvak konačno mogao da skine kletvu Lige šampiona. Loša stvar je što Salcburg nije izgubio na poslednjih 13 mečeva u ovom takmičenju, dok je Zvezda u seriji od tri nerešena rezultata i to X-X.

Izabrane vesti

6409: PAOK - BENFIKA, 21.00
(Fudbal, Liga šampiona)

Benfika je slovila za izrazitog favorita u lisabonskoj utakmici, međutim, grčki klub vratio se u Solun sa veoma povoljnim rezultatom (1:1). Iza Benfike je težak gradski derbi u kojem se namučila da bi stigla do 1:1 sa Sportingom. PAOK je vrlo siguran na Tumbi, a u prethodne dve runde kvalifikacija na svom terenu slavio je protiv Bazela i moskovskog Spartaka, a navijači su mu zaista bili 12. igrač. Ti mečevi bili su efikasni, no sada ipak očekujemo nešto zatvoreniju igru, a pokušali bismo i sa kecom.

6408: PSV - BATE BORISOV, 21.00
(Fudbal, Liga šampiona)

Filipsovci su iz Belorusije doneli sva tri boda nakon epske pobede od 3:2 od pre nedelju dana, a  pritom su uglavnom kontrolisali igru, tako da je jasno da su u svom Ajndhovenu favoriti protiv BATE-a. Što se tiče golova, može ih se ponovo očekivati 3+, jer je PSV primio najmanje po dva komada na pet od poslednjih šest nastupa u ovom takmičenju.

2047: EVERTON - ROTERAM, 20.45
(Fudbal, Liga kup Engleske)

Domaćin nakon tri kola drži peto mesto Premijer lige, dok je gost trenutno 15. u Čempionšipu, što dovoljno govori o razlici u kvalitetu. Everton je na njegovom Gudisonu, u okviru Liga kupa uglavnom siguran i to često pobeđuje bez primljenog gola, što se može očekivati i danas.

2041: N. FOREST - NJUKASL, 20.45
(Fudbal, Liga kup Engleske)

Njukasl nakon tri kola u Premijer ligi ima samo jedan bod i jasno je da nešto ne štima u redovima Svraka. Notingem Forest pak nije poražen na poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima, ali je zato šest mečeva odigrao bez pobednika nakon regularnog dela susreta.

2786: ZRINJSKI - ZVIJEZDA 09, 20.00
(Fudbal, BiH 1)

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, Zrinjski loše je započeo novu sezonu i nakon šest odigranih kola drži tek osmo mesto sa devet osvojenih bodova. Situacija je alarmantna tako da je pobeda nad poslednjeplasiranom Zvijezdom 09 kao stvorena za popravljanje atmosfere u redovima tima iz Zapadnog Mostara.

1515: PARANENSE - VASKO, 00.30
(Fudbal, Brazil 1)

Paranense je u seriji do tri pobede kod kuće u ovom takmičenju, a pritom je i u seriji od takođe tri pobede kod kuće protiv ovog protivnika u svim takmičenjima. Domaći klub je postigao pred svojim navijačima najmanje po dva gola na poslednja četiri susreta u Seriji A.

6454: RIVER PLEJT - RASING, 00.30
(Fudbal, Kopa libertadores)

River Plejt nije poražen na poslednjih sedam susreta u ovom takmičenju, a na pet od poslednjih šest je uspela da sačuva mrežu. Na 10 od poslednjih 12 odmeravanja ova dva kluba u svim takmičenjima došlo je 0-2 gola, kao i na pet od poslednjih šest mečeva Plate u Kopa libertadores.

6455: KORINTIJANS - KOLO KOLO, 02.45
(Fudbal, Kopa libertadores)

Gostujuća ekipa, na ovim našim prostorima poznata po tome što je sa igračem više izgubila u finalu Interkontinentalnog kupa od Crvene zvezde sa 0:3, uspela je da sačuva mrežu na poslednja tri susreta u Kopa libertadores. Malo golova pada na mečevima čileanskog tima, te je došlo 0-2 gola na sedam od poslednjih osam odmeravanja u ovom takmičenju.

6456: KRUZEIRO - FLAMENGO, 02.45
(Fudbal, Kopa libertadores)

Kruzeiro je svodio na poluvremenu i slavio na kraju poslednja četiri meča u ovom takmičenju. Ne očekujemo mnogo golova, što nas uči istorija odmeravanja ova dva kluba koja kaže da je na poslednjh šet međusobnih mečeva u svim takmičenjima došlo 0-2 pogotka.

7652: KAMERON NORI – DUŠAN LAJOVIĆ, 20.20
(Tenis, US Open)

Srpski teniser napravio je iznenađenje u prvom kolu grend slema u Njujorku i eliminisao favorita Damira Džumhura, a sada ga čeka okršaj sa rivalom koji je u njegovom rangu kada je u pitanju plasman na ATP listi. Obojica su na startu takmičenja posao završila u četiri seta, a zanimljivo je da se Lajović i Nori do sada nisu sastajali na ATP turu.

Foto: Action images


tagovi

sportsko klađenjeInternet klađenjeklađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara