VIDEO: Fanovi spavali na ulici kako bi dočekali telo Arete Frenklin

Fanovi Arete Frenklin spavali su na trotoarima tokom noći ispred Muzeja afričkoameričke istorije "Čarls H. Rajt" u Detroitu gde je od juče izloženo telo kraljice soula.
Fanovi su napravili red kako bi je videli poslednji put i odali joj počast.
 
Njeno telo stiglo je u zlatnom kovčegu i biće izloženo dva dana u ovom muzeju. Kovčeg je prevezen u belom oldtajmeru La Salle iz 1936. godine. Dočekalo ga je oko 200 fanova.
 
Iako ih je većina iz Detroita, bilo je i onih koji su putovali stotine kilometara kako bi došli i odali počast legendarnoj pevačici. Neki fanovi su pevali njene pesme, drugi su plakali. Većina ih je nosila njenu sliku ili plakate s posvetom.
 
Areta Frenklin preminula je 16. avgusta od raka pankreasa u 76. godini. Biće sahranjena 31. avgusta, a sahrani će prisustvovati njena porodica i prijatelji iz celog sveta. Sahrana će biti zatvorena za javnost.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet