');
Najnovije vesti
Blic Zabava

IMA MILIONE, A BEZ PROBLEMA JE URADILA OVO Svi na svadbi Karića su gledali u noge nekadašnje misice Jugoslavije koja se udala za šeika (VIDEO)

Nekadašnja mis Jugoslavije, lepotica koja se i dalje bavi modom, ali živi van granica naše zemlje i udata je za šeika- Jelena Bin Drai, zadržala je u sebi skromnost i ponaša se kao i svi drugi ljudi, iako važi za jednu od najbogatijih Srpkinja.

Svadba Karića - Jelena Bin Drai Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Svadba Karića - Jelena Bin Drai

Jelena se, budući da je prijatelj porodice Karić, pojavila sa suprugom na svadbi četvoro Bogoljubove dece, a isprva je na crkvenom venčanju skoro niko nije prepoznao. Ispoštovala je dres kod, ali nije glumila zvezdu, niti je želela da je drugačije tretiraju nego ostale zvanice. Samim tim, mnogi koji su joj prišli su istakli kako je ostala normalna devojka, uprkos slavi koju je imala.

Jelena je nakon crkvenog venčanja, još jednom uspela sve da oduševi. Ona je, iako je na slavlju u vili Jelena bilo više od 800 zvanica, uradila nešto zbog čega su joj svi gledali u stopala. Tokom slavlja je skinula cipele, pa bosa zaigrala dok su je svi prisutni posmatrali sa osmehom. Sve fotografije pogledajte u galeriji.

Ona je jedna od naših lepotica koja je napustila zemlju. Svakodnevno uživa u luksuzu, a vila u kojoj boravi je stvarno prelepa, OVDE pogledajte u kakvim kućama žive dame koje su nas napustile. Koliko se promenio život Jelene bin Drai od kada se odselila iz Srbije i udala za šeika pročitajte OVDE.