Najnovije vesti
Vesti Hronika
"DA JE ZNALA DA DRAGANA NEMA DOZVOLU, NE BI SELA U KOLA" Producentkinji koja je vozila Sandru Dendu preti OSAM GODINA ZATVORA

"DA JE ZNALA DA DRAGANA NEMA DOZVOLU, NE BI SELA U KOLA" Producentkinji koja je vozila Sandru Dendu preti OSAM GODINA ZATVORA

Dragana Joković (26) koja se nalazila za volanom automobila kada se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je povređena novinarka Sandra Denda odgovaraće zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja za koje je zaprećena kazna i do osam godina zatvora.

Sandra Denda Foto: Facebook
Sandra Denda

Kako saznajemo, Dragana Joković iz Smedereva, inače koleginica teško povređene novinarke Sandre, nije imala vozačku dozvolu, međutim uprkos tome ona je sela za volan i vozila lokalnim putem u Kovinu.

Porodica Sandre, njene dve ćerke Ana i Nina u šoku su zbog nesreće koja ih je zadesila. Sve vreme mole se da im se majka oporavi i što pre vrati u toplinu doma. Kako je novinarima izjavila Ana Denda, zna da njena majka ne bi sela u kola sa bilo kim - da je znala da Dragana nema dozvolu nema šanse da bi ušla u kola sa njom.

- Odlično poznajem svoju majku, znam koliko se plašila brze vožnje celog života i koliko je vodila računa da ne ulazi u automobil sa bilo kim. Da je znala da Dragana nema dozvolu nema šanse da bi ušla u kola sa njom. Sestra Nina, tata i ja smo jako uplašeni za mamu, strahujemo za njen život, pogotovu jer su nam lekari u nedelju rekli da se molimo bogu da preživi - ispričala je Sandrina ćerka novinarima.

Kako je dodala vozilom je upravljala Dragana koja nema vozačku dozvolu.

- To niko iz produkcije nije znao jer nikome nije htela da kaže. Tek kada je policija došla na uviđaj ustanovljeno je da žena uopšte nema vozačku dozvolu - dodala je Ana Denda.

Kako je rekla, njena majka ne voli brzu vožnju i poznata je kao neko ko vodi računa sa kim seda u vozilo.

- Ispostavilo se da je mama najteže povređena. Ispala je do pola kroz prozor automobila, pa su je kola priklještila dok su se prevrtala - kazala je Dendina ćerka.

Sandra Denda se nalazi u veštačkoj komi na odeljenju intenzivne nege. Ona je prema nezvaničnim informacijama doživela potres mozga, slomljena joj je kost u blizini kuka, polomljena joj je kost u blizini kuka, dva rebra, kao i kosti lica.

Denda, novinarka i producentkinja emisije “Kuća od srca”, teško je povređena dok je za potrebe emisije išla da obiđe kuću koju su gradili jednoj porodici. Nalazila se u automobilu “opl” kojim je upravljala Dragana, takođe producentkinjom i organizatorom emisije “Kuća od srca”.

Dragana je izgubila kontrolu nad vozilom, iz još neutvrđenih razloga i automobil je sleteo sa puta i prevrnuo se. U nesreći je samo Denda zadobila teške telesne povrede, dok je sa lakšim prošla Dragana, a sa njima u vozilu nalazio se i mladić čijoj porodici su gradili kuću. On je prošao bez ikakvih povreda.