TRANSFERI (28. avgust): Još četiri dana!

Vreme čitanja: 10min | uto. 28.08.18. | 21:00

Ispratite dešavanja iz finiša letnje transfer pijace

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Bendžamin Henriks je novi fudbaler Monaka. Opširnije OVDE
- Reprezentativac Aleksandar Jovanović je novi golman Ueske. Opširnije OVDE
-
Real Madrid želi Rahima Sterlinga. Opširnije OVDE
- Sejdu Dumbija
je novi fudbalerĐirone. Opširnije OVDE
- Kevin Strotman
 je novi fudbaler Marselja. Opširnije OVDE
-
Real Madrid i Marijano Dijaz: Ključnih 48 sati! Opširnije OVDE
Pako Alkaser je novi fudbaler Dortmunda. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


- Poštovani čitaoci, to bi bilo sve za večeras, želimo vam laku noć. Ponovo se družimo sutra ujutru...

22.00ZVANIČNO: Mladi napadač Notingem Foresta Ben Brereton (19) prešao je na pozajmicu u Blekburn.

21.44 - Napadač Derbija Kameron Džerom mogao bi da nastavi karijeru u Turskoj u redovim Gectepea.

21.25 - Zanimljiva vest iz Francuske! Aleks Lakazet navodno razmišlja o odlasku iz Arsenala. Francuz je razočaran što nije starter i navodno postoje klubovi voljni da ga angažuju do petka kada se završava prelazni rok.

21.12 - Iskusni belgijski defanzivac Loran Siman (33) napustio je MLS ligu i vraća se u Evropu. On će narednih dana potpisati ugovor sa jednim francuskim prvoligašem.

20.50ZVANIČNO: Bendžamin Henriks je novi fudbaler Monaka. Opširnije OVDE

20.44ZVANIČNO: Sent Etjen je kupio vezistu Franka Onoraa iz Klermona i odmah im ga pozajmio na godinu dana. 

20.30 - ZVANIČNO: Desni bek Ivan Lopez (25) je prešao na pozajmicu iz Levantea u Himnastik.

20.23 - U potrazi za levim bekom u Parizu su se setili i Filipa Maksa iz Augzburga, ali su dobili odrečan odgovor.

20.10ZVANIČNO: Talentovani krilni napadač Juventusa Rikardo Kampos (18) prešao je na pozajmicu u Valensiju.

19.57 - ZVANIČNO: Reprezentativni golman Srbije Aleksandar Jovanović novi je čuvar mreže Ueske. Opširnije OVDE

19.35 - ZVANIČNO: PSV Ajndhoven je doveo reprezentativca Australije Aziza Behiča iz redova turske Burse.

19.15ZVANIČNO: Bek Mančester Junajteda Demetrijus Mičel (21) preselio se na pozajmicu u Harts.

18.58 - Zaboravljeni napadač Federiko Makeda nastavlja karijeru u Atini u redovima Panatinaikosa.

18.50ZVANIČNO: Vezista Badu Ndiaje vratio se u Galatasaraj posle samo šest meseci. On je stigao iz Stouka na jednogodišnju pozajmicu.

18.41ZVANIČNOPako Alkaser je novi fudbaler Dortmunda. Opširnije OVDE

18.30 - Lion i Marselj se interesuju za napadača Seltika Musu Dembelea. Za njegovo dovođenje biće potrebno između 15 i 20.000.000 evra.

18.25ZVANIČNO: Defanzivac PSV Ajndhovena Derik Lukasen preselio se na pozajmicu u Hertu.

18.16ZVANIČNO: Meksikanac Osvaldo Alanis (štoper, 29) potpisao je ugovor s Ovijedom. On je stigao iz Hetafea kao slobodan igrač.

18.00 - Ipak, mnogo je izglednije da na Parku prinčeva do petka vidimo Huana Bernata čiji su agenti u Gradu svetlosti na pregovorima oko 15.000.000 evra vrednog transfera iz Bajerna.

17.55 - Portali bliski Pari Sen Žermenu objavili su danas da je Sergej Milinković Savić ponovo tema na Parku prinčeva i da je sportski direktor Svetaca Antero Enrike sastančio tokom dana s menadžerima Matejom Kežmanom i Zoranom Vekićem kako bi pokrenuo transfer...

17.50 - Rezervni golman PSŽ-a Kevin Trap preseliće se na jednogodišnju pozajmicu u Nicu.

17.35 - Vezista Brondbija Simon Tibling nastavlja karijeru u Francuskoj, a žele ga Sent Etjen i Monpelje.

17.18 - Mladi krilni napadač Ris Nelson produžiće ugovor s Arsenalom i preseliti se na jednogodišnju pozajmicu u Hofenhajm.

17.05 - BOMBASkaj Sport javlja da je Real Madrid obnovio interesovanje za Rahima Sterlinga. I nije neralno uopšte. Opširnije OVDE

17.00ZVANIČNO: Sejdu Dumbija je novi napadač Đirone. Stigao je na pozajmicu iz Sportinga iz Lisabona. Opširnije OVDE

16.56 - Podsećamo, čekamo i Adema Ljajića u crno-belom dresu. Ponovo. Ovaj put Bešiktaša iz Istanbula.

16.50 - ZVANIČNO: Kevin Strotman je novi fudbaler Marselja. Opširnije OVDE

15.59 Davide Zapakosta je otkrio da ga je Inter zaista tražio ovog leta, ali da transfer nije prošao jer posao nije bio ozbiljan. Ipak, Zapakosta ostavlja opciju povratka u Seriju A već u januaru, pod uslovom da u Čelsiju ne dobije željeni prostor i minutažu.

15.57 Elseid Hisaj je vrlo blizu produžetka ugovora sa Napolijem. Nije to neka novost, pošto se pominjalo ranije, ali ono što je novo jeste da je Karlo Anćeloti potvrdio da se zaista radi na toj priči.

15.55 - U Francuskoj kruže priče da je Kevin Strotman novi igrač Marselja, ali i dalje čekamo zvaničnu potvrdu. 

15.51 - Kad smo već kod Bordoa, Žirondinci i Ren su zagrizli za Mbaja Nijanga. Oba kluba su pre za opciju pozajmice, nego za kupovinu, dok bi se Torino rado rešio prekobrojnog napadača.

15.48 OFF TOPIC: Propali su pregovori Tijerija Anrija i Bordoa! Legendarni napadač je od kluba tražio da mu se obezbede određena pojačanja do kraja prelaznog roka, ali to nije moguće jer Bordo nema dovoljno finansijskih sredstava.

15.45 - Ipsvič je kompletirao pozajmicu Džordana Grejema iz Vulvsa. Ovaj krilni napadač je već nastupao za Ipsvič 2013. godine tokom kratke pozajmice iz Aston Vile.

15.41 - Real Ovijedo je ozvaničio transfer Osvalda Alanisa iz Hetafea. Ugovor sa meksičkim centralnim vezistom potpisan je na dve godine.

15.39 - Majnc je pozajmio Hozea Rodrigeza novajliji u Erediviziji Fortuni Sitard. On je prošlu sezonu igrao u Makabiju iz Tel Aviva.

15.24 - Barselona je donela konačnu odluku da Serđija Sampera gurne u prvi tim posle pozajmica u Granadi i Las Palmasu u poslednje dve sezone.

15.20Filipe Luis će najverovatnije karijeru nastaviti u – Atletiko Madridu. Iako je bilo priče da je blizu Pari Sen Žermena, francuski šampion ipak ne može da plati 20.000.000 evra Atletiku. Ma koliko čudno zvučalo, ali tako je...

15.12 - Ostajemo u Lisabonu, ali idemo na drugu stranu – u Sporting. Golman Emilijano Vivijano, koji je doveden u smiraj predsednikovanja Bruna de Karvalja, najverovatnije će otići iz kluba u narednim danima. Novi predsednik Lavova Souza Sintra radi sve kako bi se našao najbezbolniji način da se raskine ugovor.

15.09 - Opet Benfika! Ovo je zanimljivo, baš... Naime, golman Bruno Varela je vrlo blizu odlaska sa Luža i nije se našao na spisku putnika za Atinu za meč protiv Paoka, što je dodatno podgrejalo priče o rastanku. Navodno, za Varelu se interesuje nekoliko klubova iz španske Segunde, mada je i Fenerbahče u igri.

15.05 BOMBA: Izgleda da je gotovo! Madridski radio Kadena Kope tvrdi da će Real Madrid završiti transfer Marijana Dijaza u narednim satima i da će transfer iznositi 22.000.000 evra. Ugovor će biti potpisan na pet godina.

14.59 - Benfika je baš aktuelna danas. Lisabonski velikan je ponovo krenuo po Ramiresa i opet su pokrenuti pregovori s Đengsuom oko pozajmice do kraja sezone. Đengsu preferira direktnu prodaju, dok Benfika želi da obaci opciju kupovine za godinu dana.

14.40 - Svaki dan nosi novi zaplet oko budućnosti Đovanija Sija. Sada se u trku uključio Bašakšehir. Gde je tu Crvena zvezda? Uskoro opširnije...

14.33 - Prvi čovek Sevilje Hoze Kastro potvrdio je za Marku priču da Real Madrid uzima Marijana Dijaza od Liona! Zašto je Sevilja važna u ovoj temi? Zato što je klub iz Andaluzije takođe želeo Dijaza, čak je postignut i dogovor Sevilje i Liona za transfer, ali Real ima pravo preče kupovine i sada koristi svoju opciju...

14.29 - Galatasaraj je u ozbiljnim pregovorima sa Renom oko napadača Dijafre Sakoa. Šampion Turske je prvo želeo Antonija Modesta, ali kako se taj transfer neće desiti, fokus je na Sakou kroz pozajmicu, uz opciju kupovine.

14.27 - Izgleda da će Real Madrid definitivno uzeti Marijana Dijaza Lionu, zbog čega je Bruno Ženesio već krenuo u potragu za novim golgeterom. Opcija je Musa Dembele iz Seltika, koji je takođe i meta Olimpika iz Marselja.

14.23 - Lionov štoper Mapu Janga Mbiva se nalazi u Turskoj, gde bi uskoro trebalo da završi pozajmicu u Bursu. Klubovi će mu isplaćivati po pola plate.

14.20 - Iskusni napadač Ola Toivonen je vrlo vblizu povratka u PSV Ajndhoven, a prema informacijama iz Francuske – propustio je i drugi dan treninga u Tuluzu. Potpuno luda situacija.

14.16 - Rems šalje visoko kotiranog ofanzivca Gredžona Kjeija (23) na pozajmicu u Lans do kraja sezone, uz opciju kupovine narednog leta.

14.13 - E, ovo je pomalo suluda vest i uzećemo je s rezervom, ali samo zbog izvora je prenosimo. Naime, El Čiringito, koji inače važi za pouzdaniji izvor informacija kada je Real Madrid u pitanju, tvrdi da Florentino Perez planira da pošalje ponudu na 270.000.000 evra za Nejmara u narednim satima! Pisali smo već o varijanti da Real otme Kilijana Mbapea PSŽ zbog neizmirenih troškova Monaku, ali potencijalni Nejmarov transfer bi francuskom šampionu doneo novac da ima mir u kući i sredi papirologiju s Kneževima.

14.00 - Poslednji dani letnje pijace mogle bi da donesu Benfikinom vezisti Piciju opciju transfera. Uprkos tome što su pijace u Italiji i Engleskoj zatvorene, nemački, španski i francuski klubovi i dalje motre na iskusnog vezistu. Pici ima ugovor sa Benfikom do juna 2022. godine.

13.47 - Fenerbahče je odbacio spekulacije koje klub povezuju sa Musom Sisokom iz Totenhema. Poslednjih dana se zaista šuškalo da bi transfer u vidu pozajmice mogao da se dogodi, ali je Fenerbahče sve to opovrgao u zvaničnom saopštenju.
„Nisu istinite priče da želimo da dovedemo Musu Sisoka. Nije bilo nikakvih kontakta sa igračem, agentima ili klubom“, kratko i jasno stoji u saopštenju.

13.37 - Ovo je interesantna vest. Valer Žermen dobio je dozvolu Olimpika iz Marselja da ode u finišu prelaznog roka. Njega traže Bordo i Strazbur. Žermen je u Marselj stigao iz Monaka prošle godine, ali nije se najbolje pokazao...

13.25 - GOTOVO: Pako Alkaser je novi fudbaler Dortmunda. On je uspešno prošao medicinske preglede u Dortmundu i posao bi zvanično trebalo da bude završen uskoro. Borusija će Barseloni platiti 2.200.000 evra za pozajmicu i imaće opciju da otkupi Paka za 20.000.000 evra narednog leta. Dobar posao za Milionere. 

13.11 - Još malo o Marijanu Dijazu i potencijalnom povratku u Real Madrid. Madridska Marka tvrdi da je Đulen Lopetegi obavio telefonski razgovor s mladim napadačem kako bi ga ubedio da se vrati na stadion Santjago Bernabeu. Videćemo da li će ova priča da urodi plodom. 

13.06 - Eibar je pokazao interesovanje za Risom Oksfordom iz Vest Hema. Naime, uspostavljeni su kontakti s upravom Čekićara i razgovara se o pozajmici. S tim da sportski direktor Eibara Fran Garagarza želi da ubaci i opciju kupovine na 2.000.000 evra.

13.00 - Liverpulov ofanzivac Šeji Odžo najverovatnije će pojačati Rems do kraja sezone, piše Skaj Sport. Ipak, još ništa nije potvrđeno, niti završeno.

12.29 - Mladi napadač Sevilje Karlos Fernandez (22) pokušaće da se izbori za odlazak na pozajmicu u samom finišu prelaznog roka. Svestan je i on da nema za njega nema mesta u prvom timu, posebno nakon dolaska Andrea Silve. Zasad ga jedino želi Kordoba. 

12.26 - VBA ima pojačanje. Doduše, kratkoročno. Radi se o prekaljenom defanzivcu Tajronu Mirsu (35) koji je potpisao ugovor do januara.

12.24 - Barselona i dalje radi na dovođenju još jednog veziste koji bi upotpunio centralni deo terena, ali sve se više čini da će Ernesto Valverde morati da se zadovolji onim što ima na raspolaganju. Prioriteti su bili Pogba, De Jong i Rabio, ali niko od njih neće doći i to je sve izvesnije. Ostavljen je minimalni prostor za iznenađenje u poslednji čas, ali ono što je realnije jeste da Serđi Roberto pređe u vezni red i dobije više minuta tamo.

12.21 - Monako i dalje traži zamenu za Tomu Lemara, a i dalje se kao idejno rešenje vidi Jasin Braimi iz Porta. Ipak, pitanje je da li će Kneževi uspeti da stignu do nekakvog dogovora sa šampionom Portugalije u ova četiri dana.

11.58 - Pari Sen Žermen bi u završnici prelaznog roka mogao da ostane bez još jednog igrača. U pitanju je štoper Kevin Riman (27), kome Tomas Tuhel želi da pruži šansu da igra, ali u drugom klubu i to na pozajmici. Dva su zainteresovana kluba, ali se njihovo ime još krije...

11.52 - Zbog ozbiljne konkurencije napadaču lisabonskog Sportinga Karlosu Maneu (24) suđeno je da ode na novu pozajmicu. Najveća je šansa da opet ode u Nemačku, gde je poslednje dve godine nosio dres Štutgarta kao pozajmljen igrač. Videćemo šta ga čeka...

11.48 - Zanimljivost: Benfika će lepo profitirati od transfera Gonsala Guedeša u Valensiju. Naime, lisabonskom gigantu sledi 1.400.000 evra, sve zahvaljujući mehanizmu solidarnog fonda. O detaljima transfera možete se upoznati OVDE.

11.45 OFF TOPIC: Da li ste znali da Ronaldo želi da kupi Valjadolid i to po ceni od 30.000.000 evra? Opširnije OVDE.

11.43 - Drama zbog Adema Ljajića! Srpski reprezentativac bi u Bešiktašu trebalo da zarađuje oko 3.000.000 evra godišnje, ali Torino i dalje koči transfer. Opširnije OVDE.

11.39 - Juventus je odradio strašan posao ovog leta, a sada se već kuju planovi za narednu godinu! Bepe Marota želi Marsela, koga nije ipak mogao da angažuje već sada... U igri je veliki novac. Više informacija možete pronaći OVDE.

11.36 - Marijano Dijaz i Real Madrid: Slede ključnih 48 sati! Kraljevski klub želi svog golgetera nazad, Lion se pita. Opširnije OVDE.

11.34 - Da li ste znali da je Renato Sančes ponuđen Pari Sen Žermenu i da Bajern želi da se portugalskog veziste reši u smiraj prelaznog roka? Opširnije OVDE.

11.30 - Krećemo iz Turske, tačnije iz šampionskog dela Istanbula. Jedna od vesti koje su se brzo pronele istočnim delom Evrope glasi – kijevski Dinamo i Olimpijakos žele Sofijana Fegulija. Videćemo šta bi moglo da se dogodi u naredna tri-četiri dana...


Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, dobar dan. Idemo dalje sa fudbalskom pijacom koja ulazi u sam finiš. Računajući ovaj utorak, ostala su još samo četiri dana do kraja! Sva pitanja i sugestije šaljite nam u komentarima. Pre nego što nastavimo druženje OVDE se prisetite šta se to juče dešavalo, a najvažnije vesti pročitajte i klikom na naš poseban tag LETNJI PRELAZNI ROK 2018


tagovi

Transferi uživoLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara