REZZIME DANA (utorak): AEK i Dinamo Zagreb cepali tikete

Vreme čitanja: 4min | uto. 28.08.18. | 23:33

Pogledajte ko vam je 28. avgusta doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Evo kako smo mi prošli u našoj redovnoj rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LESTER - FLITVUD (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 4:0
Lester nije imao ni najmanjih problema sa niželigašem iako je na teren izveo kombinovani sastav. Rani gol u 8. minutu, pa dupliranje prednosti krajem prvog dela i onda kao potvrda treći gol čim je krenuo nastavak. Do kraja je bilo samo pitanje do koliko će domaći brojati. Nisu se iživljavali. Postigli su još gol i završili posao...

MIDLZBRO - ROČDEJL (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:1
Midlzbro teži povratku u Premijer ligu ove sezone i neće mnogo pažnje obraćati na ostala takmičenja. To se i danas videlo protiv Ročdejla. Momke sa Riversajda u petak čeka derbi sa Lidsom, pa su u igrali bukvalno s pola gasa. I to im je bilo dovoljno da prođu u Ligu kupu. Imali su sigurnih 2:0, gosti su malo zapretili na sedam minuta pre kraja, ali nisu imali snage za izjednačenje. 

FULAM - IKSITER (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0
Slaviša Jokanović kao i većina premijerligaških trenera promešao je karte za Ligu kup i šansu ukazao igračima koji ne igraju u Premijer ligi. I to je ovoga puta bilo dovoljno za Ekziter. Gol u 4. minutu sasekao je goste, a taman kada su se sabrali, usledio je novi, početkom drugog dela. Tu su sve njihove nade pale u vodu, a kec je mogao da se zaokruži...

VBA - MENSFILD (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:1
Iako konačan rezultat to ne pokazuje, gostujući tim je bio opasniji tim i bliži pobedi. Ipak, presudili su kvalitet i iskustvo Vest Bromvič Albiona. Mensfild je uspeo da izjednači u drugom poluvremenu, ali je pitanje pobednika, 15 minuta kraja rešio Edvards i odveo tim iz zapadnog Midlendsa u dalje takmičenje Liga kupa.

BLEKBURN - LINKOLN (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 4:1
Nekadašnji šampion Premijer lige manje-više rutinski je došao do pobede i opravdao očekivanja svojih navijača, ali i većine ljubitelja klađenja. Posle nešto sporijeg nastupa u prvom poluvremenu, domaći fudbaleri su u nastavku utakmice lako “spakovali” tri lopte u protivničku mrežu i otklonili sve dileme, ako ih je uopšte i bilo.

BORNMUT - MILTON KINZ (tip 1, kvota 1,22) – rezultat 3:0
Fudbaleri Bornmuta odlično su počeli novu sezonu u Premijer ligi, a dobro formu potvrdili su večeras, doduše protiv potpunog autsajdera. Već pred kraj prvog poluvremena Trešnjice su imale dva pogotka prednosti i lako su je čuvale do same završnice, a onda su u prvom minutu sudijske nadoknade domaći stigli i do trećeg pogotka.

VIMBLDON - VEST HEM (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 1:3
Mnogo teže nego što se očekivalo su londonski Čekićari uspeli da se domognu naredne runde engleskog Liga kupa i opravdaju ulogu favorita. Domaćin je poveo već u drugom minutu, 15-ak minuta kasnija dobio je crveni karton i sve je moglo da postane znatno lakše za Vest Hem. Ni to im nije bio dovoljno da ranije dođu do preokreta, već su ga napravili u poslednjih sedam minuta.

PRECRTANO

AEK - VIDEOTON (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:1
Jesu Grci vodili, ali kada se ispod svega podvuče crta nije ovde kec bio ni blizu. Jer Videoton je relativno brzo izjednačio, vratio se u igru za Ligu šampiona, a onda su domaći ostali bez jednog igrača zbog crvenoh kartona, pa bez još jednog. Sa dva čoveka manje u polju nije se moglo očekivati da dođe jedinica...

DINAMO ZAGREB - JANG BOJS (tip 1, kvota 2,30) – rezultat 1:2
Samo dva minuta bila su dovoljna najboljem strelcu Jang Bojsa Gijomu Orou da utiša Maksimir i donese prvaku Švajcarske istorijski prvi plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Dinamo je imao sve na poluvremenu, vođstvo od 1:0 i ukupnu prednost (posle 1:1 iz prvog meča), ali mu se u nastavku desio šokantan preokret i poraz od 1:2, koji ih je poslao na kraju večeri u grupnu fazu Lige Evrope.

LIDS - PRESTON (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 0:2
Bilo je najavljeno da će Marselo Bjelsa da pošalje na teren kombinovani sastav, odnosno drugopozivce i to se i desilo. Odrazila se ova odluka na konačan rezultat, Preston je uspeo da iskoriste činjenicu da Lids Junajted ovom takmičenju nije dao prioritet već mu je ove sezone glavni i maltene jedini cilj povratak u Premijer ligu.

Foto: Action Images


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara