Bogoljubova deca rekla da pred Bogom

M. Ćunković

28. 08. 2018. u 20:37

Sin i ćerke srpskog biznismena venčali su se danas sa svojim partnerima u Hramu Svetog Save u Beogradu u prisustvu 20 sveštenika

Богољубова деца рекла да пред Богом

Mladenci pred fotoreporterima Foto P. Milošević

SRPSKI biznismen Bogoljub Karić i njegova supruga Milanka danas su imali trostruki razlog za slavlje! U kripti Hrama Svetog Save u Beogradu, uz pratnju crkvenog hora i u prisustvu 20 sveštenika i mnogobrojnih članova porodice i prijatelja, njihove dve ćerke Danica i Nadežda, kao i sin Nebojša, sa svojim izabranicima Nikolom Stoilkovićem Karićem i Dejanom Lazarevićem, odnosno Ksenijom, izgovorili su sudbonosno "da" pred Bogom, i to na Veliku Gospojinu. Mada je trebalo da se na večnu ljubav zavetuje i treća Bogoljubova ćerka Jelena sa suprugom Goranom Lazarevićem, oni se danas, ipak, nisu venčali u crkvi jer su kumovi kasnili, pa će crkveni brak naknadno sklopiti.

Na crkveno venčanje je među prvima stigla Danijela Karić sa dečkom Ivanom Mileusnićem, a na kraju ceremonije bila je još radosnija jer je uhvatila bidermajer, i to baš onaj koji je bacila njena sestra od strica Danica, sa kojom je svojevremeno pevala u grupi "Di en Di". Venčanju je prisustvovala i baka mladenaca, Bogoljubova majka Danica i brat Dragomir Karić. Veliku pažnju su izazvali Bojan Karić sa suprugom Mašom, Simon De Karić, pevačica Merima Njegomir, a glumica Mirka Vasiljević došla je sa svekrom i svekrvom, fudbalskom legendom Dušanom Savićem i njegovom suprugom Marinom.

Bogoljub i Milanka Karić

Bogoljub Karić, koji nije skrivao sreću i kod koga se nisu mogli ni na trenutak uočiti tragovi umora, sa ushićenjem je posle venčanja za naš list rekao:

- Utisci su veličanstveni. Šta ima lepše nego kad se ljudi žene, udaju, deca rađaju. Došli su naši prijatelji iz 27 država da uveličaju svečanost. Čekala su deca da se ja vratim u Srbiju i da se svi okupimo zajedno. Ovo je za nas najradosniji dan.

Dejan i Nadežda, Bojan i Ksenija i Nikola i Danica

Karić smatra da bi svake godine u hramu na Vračaru trebalo organizovati kolektivno venčanje za sve koji nisu sklopili crkveni brak.

- Želja nam je da se u organizaciji "Karić fondacije" hiljade parova venčaju u jednom danu - istakao je Karić. - To će biti podstrek svima da se žene i udaju, jer Srbija mora da radi, gradi i rađa. Najvažnija je sloga, jedinstvo i maksimalna tolerancija u porodici. Ako nema tolerancije, nema ni ljubavi, ni sreće. Mi Karići pokušavamo da uz snagu, mladost i raznolikost, jer svako misli drugačije, to objedinimo.

Baka Danica na venčanju svojih unuka

Posle veličanstvene ceremonije u hramu, upriličeno je glamurozno slavlje za 800 gostiju u velelepnoj porodičnoj vili "Jelena" na Dedinju, uz učešće velikih estradnih zvezda.

BIDERMAJER

LEPOTICA iz Amerike, tamnoputa Fejt, prijateljica porodice Karić, uhvatila je jedan od tri bidermajera po završetku crkvenog venčanja, i bila je, naravno, neizmerno srećna zbog toga. Fejt je otkrila da je očarana i lepotom Beograda. Razdragani Bogoljub je za sledeću godinu najavio njenu glamuroznu svadbu na Floridi.

Dušan Savić i Marina Rajević

NEZABORAVNO NA KRALjIČINOJ PLAŽI

BOGOLjUB Karić kaže da su još sveži utisci sa svadbe njegovog sina Nebojše i Ruskinje Ksenije, pre desetak dana u Miločeru:

- To je bilo jedinstveno i veličanstveno venčanje, a sama ideja o svadbi na Kraljičinoj plaži je odlična. Nisam se isprva slagao sa tim jer sam tradicionalista. Navikli smo da se pevaju stare srpske pesme, da se kolo vije oko manastira, ali, kod mladih ima nešto novo i to je lepo.

Dragomir Karić otpozdravlja novinarima

ZBUNjENI TURISTI

Strani turisti koji svakodnevno posećuju Hram Svetog Save bili su zbunjeni prizorom uoči venčanja. Gosti Beograda iz Izraela, Australije i drugih zemalja raspitivali su se o kakvom se venčanju radi, a novinari su im objasnili o kakvom je događaju reč.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Братеее

28.08.2018. 21:33

Divno je tooo..kad se deca udaju ..zenee..vencavaju ...sve je to lepoo...neka je sa srecom!!!

Zemunac

28.08.2018. 21:56

Svaka čast Domaćine i nek se množi i plodi pa da se i na Kosovo vratite jednog dana da ognjište ne utihne!

Deda Radovan i Kompanija

28.08.2018. 22:53

Reci "da" pred bogom je isto kao otici iza zatvorenih vrata i reci "da", jer niko jos nije video boga nikada i nigde. Recite "da" pred svima da vas vide i cuju - to je pravo DA.