Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
Usred pustinje sagradio pistu za NLO: Rekao je da su mu to VANZEMALJCI NAREDILI, a onda ga više NIKO NIJE VIDEO (VIDEO)

Usred pustinje sagradio pistu za NLO: Rekao je da su mu to VANZEMALJCI NAREDILI, a onda ga više NIKO NIJE VIDEO (VIDEO)

Jedan Švajcarac je sagradio fascinantnu "pistu za NLO" usred pustinje u Argentini i tvrdi da su mu vanzemaljci rekli da to učini.

pista foto Google maps Foto: Google Maps / screenshot
pista foto Google maps

Reč je o formaciji sačinjenoj od belog i smeđeg kamenja u obliku zvezde pod nazivom ovniport, a nalazi se u gradiću Kači u provinciji Salta, piše Dejli mejl.

Autor je Verner Jaisli, koji je došao na to područje tražeći vanzemaljce. Tvrdi da je nakon dolaska u Argentinu od njih primio telepatsku poruku da im treba mesto za sletanje na Zemlju.

- Sleteli su oko 100 metara iznad naših glava i na nas projektovali zrak svetlosti. Telepatski su mi naredili da sagradim vazdušnu luku - rekao je Jaisli za El Tribuno.

Veliku zvezdu sa 36 vrhova prečnika 48 metara Jaisli je sagradio 2008. godine. Napravio je i manju zvezdu, a radove je dovršio 2012. godine. Nedugo nakon izgradnje meštani su prestali da viđaju Jaislija, koji je imao dugu bradu i često je nosio druidsku odeću. Neki su se šalili da su ga možda oteli vanzemaljci, ali veruje se da je zapravo otišao u Boliviju ili da se vratio u Švajcarsku.