Gradonačelnika J. Mitrovice uznemirila Boltonova izjava

Gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri zapretio je protestima ukoliko kosovska vlada ne blokira inicijative za promenu granica.

Izvor: B92

Subota, 25.08.2018.

23:35

Gradonačelnika J. Mitrovice uznemirila Boltonova izjava
EPA/PETRIT PRENAJ

Bahtiri je to rekao reagujući na izjavu savetnika predsednika SAD Džona Boltona koji nije isključio mogućnost razmene teritorija između Beograda i Prištine.

Bahtiri, koji je i zamenik predsednika Alijanse za budućnost Kosova, kaže da će te proteste snažno podržati, prenosi RTK2.

"Pozivam Skupštinu Kosova da održi hitnu sednicu i donese odluku o zabrani pregovora u Briselu po pitanju teritorijalne razmene. Ako se u Briselu pojavi pitanje promene granica i teritorijalne razmene, Mitrovica neće mirno sedeti i posmatrati podelu”, napisao je Bahtiri na Fejsbuku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

18 h

Podeli: