Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 23.08.2018.
08:08
S. Đurić - Vesti A

Pripreme za rijaliti se privode kraju: Mlazna odela, oldtajmeri, gondole

Druga sezona rijaliti programa Zadruga počinje kroz nekoliko nedelja, a u javnosti svakodnevno isplivavaju novi detalji. Prvi čovek TV Pink Željko Mitrović sačekao je prvi deo flote jahti, brodova, čamaca i skutera koji će ploviti u morskom zalivu u Šimanovcima.

youtube.com/Zadruga Official
 

Učesnici će imati na raspolaganju više od 40 različitih plovnih objekata koje će koristiti za prevoz, ali i veliki broj zadataka kao i takmičarskih igara na vodi.

Zanimljivo je da će Zadrugom ploviti i velikli broj unikatnih plovila, kao što je brod Kolumbo i gondole koje se specijalno proizvode za Zadrugu 2. Da podsetimo pored mnogobrojnih revolucionarnih i epohalnih tehničkih rešenja koja će se primeniti u Zadruzi 2 je i nekoliko mlaznih odela.

Odela koja će koristiti Veliki Šef, njegov asistent i bezbednosne službe Pinka, poseduju pet mlaznih motora i lete na visinama do četiri kilometra. U Pinkov filmski kompleks stiglo je i desetine oldtajmera kako bi se što autentičnije prikazao period sa početka 20. veka.

Na projektu pored domaćih autora na čelu sa Željkom i Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dušanom Demićem, radi i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije, Francuske i Britanije kako bi sagradili kneževinu u kojoj će živeti skoro 50 zadrugara. Mitrović će u Imaginarijumu, sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka, pokušati da spoji i tri epohe početak 16, 20. i 21. veka.

Kako se piše, pored navedenih stavki biće tu i iznenađenja u vidu životinja, ali ne onih prijatnih za gledanje i željnih maženja i igranja, već onih "malo" opasnijih. I dok su u prvoj Zadruzi bile domaće životinje, bazeni sa ribama, sada su tu zmije i aligatori.

Već danima unazad priča se i ko će biti učesnici nove sezone, pa tako mediji pišu da će se bivša učesnica, Luna Đogani ponovo od septembra naći na velelepnom imanju u Šimanovcima! Njoj je, navodno, ponuđena suma od 100.000 evra da u drugoj sezoni bude jedna od takmičara, a ona ju je prihvatila, jer želi novu priliku da pokaže kakva je zaista.

Za nagradu će se takmičiti i popularni par Aleksandra Subotić i David Dragojević, koje javnost dobro poznaje zahvaljujući njihovom učešću u rijalitiju Parovi.

Suze i drama

Preljube, žestoke svađe, ljubavne veze obeležili su prvu sezonu rijalitija Zadruga, čiji su učesnici i dan- danas u žiži javnosti. Prvu sezonu svakako je obeležio ljubavni trougao Kija, Sloba i Luna. Naime, varnice između modne blogerke i pevača sevnule su ubrzo po ulasku u rijaliti, a ljubavnici se nisu previše obazirali na činjenicu da je tada Radanović bio oženjen.

Dok su ih neki podržavali, drugi su ih oštro osuduili. Prava drama nastala je kada je u Zadrugu ušla i Slobina supruga, Kristina - Kija Kockar, koja je na kraju izašla kao pobednica. Miki Đuričić i Nadežda Biljić šokirali su javnost kad su imali seks pred kamerama, i to u kokošinjcu. Ljubav se rodila i između Sare Reljić i repera Vladana Vojnovića Vojketa, Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, kao i Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore.

Miljana i beba

U javnosti trenutno najviše pažnje privlači potencijalan ulazak rijaliti učesnice Miljane Kulić sa bebom i Ivanom Marinkovićem. Poznata Nišlijka navodno je potpisala ugovor sa televizijom Pink da uđe u Zadrugu 2. Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević rekla je za medije da je za nju Miljanin potez da uđe kao trudna žena u Zadrugu hrabrost, iako će neko reći da je ludost.

- Miljana, kao i svaka žena i mlada majka, želi da sebe i svoje dete obezbedi najbolje. Ona je neko ko ima rijaliti iskustvo i ko je naviknut na te uslove života, i trudna ili ne, vrlo se u njima dobro snalazi. Tako da, ne bi me iznenadilo da uđe sa bebom - kaže Dušica.















 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online