Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.08.2018.

09:50

Milivojević kritikovao Krstajića: Donosio je loše odluke na SP

Luka Milivojević izjavio je da je selektor Srbije Mladen Krstajić napravio nekoliko pogrešnih odluka u eliminaciji grupne faze Svetskog prvenstva u Rusiji.

Izvor: AK

Autor: AK

Milivojević kritikovao Krstajića: Donosio je loše odluke na SP
Foto: StarSport

Kapiten Kristal Palasa smatra da je Srbija morala da ima iskusniji tim na terenu u finišu meča sa Švajcarskom (1:2), kada je on zamenjen deset minuta pre kraja, a ušao Nemanja Radonjić.

Posebno je istakao selektorove odluke u meču odluke sa Brazilom (0:2), koji je Milivojević gledao sa klupe za rezerve.

"Odlično smo otvorili turnir, 95 odsto ekipa prođe grupe kada pobedi prvi meč (Kostarika 1:0). Ipak, drugi je odlučio nas nastup u Rusiji. Morali smo da budemo iskusniji i da igramo na rezultat poslednjih 15 minuta. Pokušali smo da rizikujemo i mislim da nismo morali. Protiv Brazila je imao svoje mišljenje, želeo je nešto da proba i izgubili smo. Mislim da je to bio pogrešan izbor", rekao je Milivojević za engleski Dejli Mejl.

Videćemo kako će ove izjave Milivojevića prokomentarisati selektor Srbije i čelnici FSS i da li će one uticati na njegov status u reprezentaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

206 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve