• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oskarovac u Beogradu!

Izvor mondo.rs

Četvrti po redu Festival nezavisnog američkog filma biće održan od 13. do 16. septembra u Domu omladine. Gost festivala i poznati američki reditelj!

Pod sloganom "Od nezavisnog filma do Oskara", publici će ponuditi bogat i, po mnogo čemu, poseban program.

Ikona nezavisnog filma i autor "Stranputica", "Nebraske", "Potomaka" i "Sve o Šmitu" Aleksander Pejn, primiće nagradu "Indie Icon Award" za životno delo i razgovarati sa radoznalom beogradskom publikom o svom putu od nezavisnog filma do Oskara, u subotu 15. septembra.

Potom će uslediti projekcija jednog filma iz "nezavisne" faze opusa ovog autora.

Američki nezavisni film nas svake godine iznenađuje svojim tematskim bogatstvom i željom da se shvati današnji svet u procesu promena.

Ovogodišnje izdanje festivala ne beži od teških tema i društvenog angažmana, te nastavlja da traži odgovore na izazove života u paralenom svetu novih tehnologija i društvenih mreža. Za Grand Prix festivala IndieBelgrade 2018. takmičiće se šest premijernih filmova najsvežije produkcije američkog nezavisnog filma, prikazani na ovogodišnjoj Veneciji, zatim na Sandensu, Tribeki, Karlovim Varima, a među njima i pobednik Festivala Sandens 2018.

Ne propustite da lično sretnete oskarovca Aleksandra Pejna, kao i da vidite najbolje od novog američkog nezavisnog filma od 13. do 16. septembra 2018. u Bioskopu Doma omladine Beograda!

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE