Povratak Alfa

V. N.

19. 08. 2018. u 23:46

Gordon Šamvej koga je pokvarena letelica “bacila” na Zemlju, tačnije na garažu porodice Tarner, vraća se na TV u novoj verziji sitkoma “Alf”

Повратак Алфа

Foto promo

VANZEMALjAC Gordon Šamvej koga je pokvarena letelica “bacila” na Zemlju, tačnije na garažu porodice Tarner, vraća se na TV u novoj verziji sitkoma “Alf”. Studio “Vorner bros” potvrdio je da razvija seriju i da traga za scenaristom.

Mali, krzneni bucko zabavljao je publiku neprestanim pokušajima da pojede mačku Tarnerovih tokom četiri sezone (102 epizode), emitovane od 1986. do 1990. godine na En-Bi-Siju. Za to vreme arogantni Alf, koga je osmislio i “oživeo” lutkar Pol Fusko, stekao je veliku popularnost širom sveta i postao kultni lik.

Još nije poznato da li će se neko od glumaca iz originalne postave pojaviti u novoj verziji "Alfa", niti da li će ga potpisati prvobini autorkski tandem - Tom Pačet i Pol Fusko. Jedino sugurno je to da u kostimu legendarnog vanzemaljca neće ponovo biti Mič Mesaroš, jer je glumac mađarskog porekla preminuo pre dve godine.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Boris Zonjić

20.08.2018. 09:28

Alf - Serija našeg detinjstva, lepo je što se vraća na male ekrane. Nisu više mali ali bitna je poenta :D.