POGLEDAJTE: Uhapšeni zbog sumnje da su oteli čoveka, pretili mu pištoljem i tražili 600 evra (VIDEO)

Novosti Online

17. 08. 2018. u 15:44

Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su B. S. (61), Z. S. (26) i M. S. (19) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo protivpravno lišenje slobode

ПОГЛЕДАЈТЕ: Ухапшени због сумње да су отели човека, претили му пиштољем и тражили 600 евра (ВИДЕО)

Foto: youtube.com

Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su B. S. (61), Z. S. (26) i M. S. (19) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo protivpravno lišenje slobode.

Sumnja se da su M. S. i Z. S. u naselju Mali Mokri Lug, uz pretnju pištoljem, oštećenog ubacili u „fiat siećento“ i odvezli ga do svoje kuće, navodi se u saopštenju policije.

Oni su sa B.S. kako se sumnja, oštećenog držali oko sat vremena zahtevajući da im isplati 600 evra. Tom prilikom oštećeni je zadobio lake telesne povrede.

Pročitajte još - UHAPŠENI OTMIČARI: “Pali” prilikom predaje otkupa (VIDEO)

Prilikom pretresa kuće osumnjičenih pronađena je replika pištolja, kao i vozilo koje je takođe korišćeno za izvršenje krivičnog dela.

Po nalogu tužioca osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, i uz krivičnu prijavu, biće privedeni Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

crno-beli svet

17.08.2018. 17:23

Svima po 20 godina,pa da vidimo ko ce sledeci da to uradi.Ovako,ako ih,po obicaju,puste da se brane sa slobode,salju poruku: samo nastavite