JEZIVA NESREĆA U HRVATSKOJ: Pijana vozila u suprotnom smeru, pa ubila muškarca (FOTO)
Foto: MUP Hrvatske

TRAGEDIJA

JEZIVA NESREĆA U HRVATSKOJ: Pijana vozila u suprotnom smeru, pa ubila muškarca (FOTO)

Hrvatska -

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu oko 23.55 sati na Istarskom ipsilonu, muškarac je poginuo, a troje ljudi je lakše povređeno.

Nesreću je izazvala 36-godišnjakinja koja je pod uticajem alkohola od 1.81 promila, upravljala automobilom "pežo" u suprotnom smeru.

1 / 4 Foto: MUP Hrvatske

U nepreglednom zavoju, ona je bočnim levim ogledalom udarila u bočno levo odgledalo automobila Škoda, slovenačkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smera upravljao 31-godišnji državljanin Slovenije, a potom je nastavila vožnju u suprotnom smeru prema mostu Mirna, gde je udarila u zaštitnu ogradu.

Automobil se odbio od ograde i prednjim delom udario u automobil kojim je upravljao 41-godišnjak, a od siline udarce, vozilo se prevrnulo na bočnu stranu.

Od zadobijenih povreda, na mestu događaja stradao je 41-godišnji vozač, dok su njegovi saputnici, 38-godišnjakinja i dete, prevezeni u riječku bolnicu, gde je utvrđeno da su lakše povređeni.

Lakše povrede zadobila je i 36-godišnja žena koja je bila za volanom pod dejstvom alkohola, protiv koje je podneta krivična prijava.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: MUP Hrvatske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja