Život

Četvrtak, 16.08.2018.

09:50

Perač sudova u Londonu za 22.000 evra? I to je moguće...

Bakingemska palata je ove nedelje, na sajtu Rojal haushold, objavila oglas za posao perača sudova u kuhinji. U oglasu se navodi da je novi član osoblja potreban kako bi se obezbedila "izvanredna usluga".

Izvor: B92

Perač sudova u Londonu za 22.000 evra? I to je moguće...
GettyImages

Godišnja plata na ovoj poziciji iznosi oko 22.000 evra, a posao podrazumeva obezbeđene obroke u palati i 33 dana godišnjeg odmora.

U oglasu se navodi da iskustvo nije uslov, ali da se traži "timski igrač sa inicijativom".

"Održavanjem kuhinje i higijene našim kuvarima i asistentima ćete omogućiti sve kako bi oni mogli da služe obroke tokom dana. Povremeno biste bili angažovani i kao ispomoć na pripremi hrane", navodi se u oglasu.

Bivši šef dvorske kuhinje Daren Makgrejdi ranije je izjavio da je britanski dvor "sjajno mesto za rad".

"Kuvanje u Bakingemskoj palati je neverovatno. Imao sam sve što sam očekivao. Namirnice najboljeg kvaliteta, najbolje sastojke, neverovatan proizvod...", izjavio je Makgrejdi, koji danas poseduje sopstvenu kompaniju za dostavu hrane u Dalasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

15 h

Podeli: