Probaćemo, pokušaćemo...

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.08.18. | 21:52

Subotičani se bodre pred sutrašnji revanš s Brondbijem

Subotički Spartak sutra uveče od 20 časova u Danskoj igra revanš meč protiv Brondbija u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Popularni Plavi golubovi poraženi su u prvom meču u Beogradu sa 2:0, pa imaju stvarno minimalne šanse za dalji prolaz. Ali...
„Sigurno da neće biti lako. Upoznali smo dobro protivnika, znamo da se radi o jednoj zaista kvalitetnoj ekipi, koja ima mnogo dobrih individualaca. Međutim, znate da, dok god postoji matematika i sve te neke stvari, naravno da verujemo da možemo da uradimo mnogo toga. U fudbalu je sve moguće, probaćemo, pokušaćemo“, rekao je pomoćni trener Spartaka Savo Pavićević.

Izabrane vesti

Iz kluba ističu da se još ne zna tačan sastav koji će izaći na teren. Trenutno je ekipa u jakom ritmu zbog evropskih utakmica što je uzrokovalo i teže ili lakše povrede kod mnogih igrača. Priliku će dobiti oni najspremniji.
 „Probaćemo da nadoknadimo dva gola, pa šta nam bog bude dao. Imamo povređenih igrača, ali to ne menja ništa. Svaki igrač u našem timu je spreman da pruži sto odsto u svakom trenutku, tako da ćemo probati da igramo na pobedu i da se vratimo uzdignuta čela iz Danske“, kazao je prvotimac David Dunđerski.

U slučaju da Subotičani naprave iznenađenje u Danskoj sledeći dvomeč igraće protiv boljeg iz duela Genk - Leh.

Foto: MN press


tagovi

Brondbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara