AKTUELNO

Nastavljaju sve isto i posle rijalitija.

Nadežda Biljić je tokom svog boravka u rijalitiju "Zadruga" otvorila sve karte i pokazala kako reaguje u raznoraznim situacijama. Na osnovu njenog ponašanja moglo se videti kako izgleda kada je besna, tužna, ali i kako izgleda kada je na sedmom nebu, zaljubljena.

Foto: Pink.rs

U rijalitiju je otkrila i da je imala velike probleme u prethodnim vezama, kakav je pakao prošla zbog toga, a mnogim zadrugarima je prirasla za srce zbog svoje iskrenosti i otvorenosti.

Da podsetimo, ono što je obeležilo njen boravak u "Zadruzi" jeste romansa i redovan se*s koji je imala sa svojom tadašnjom simpatijom Mikijem Đuričićem.

Foto: Printscreen Youtube

Marko Janjušević Janjuš je samo jedan od onih koje je ova zadrugarka zasenila prethodno navedenim osobinama, pa joj je putem Instagrama uputio reči hvale, a ona mu je sa zadovoljstvom uzvratila.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Instagram

Koliko mi samo nedostaje popiti kafu sa Nadeždom, znači to se ne može opisati... Kako je to dobro i neiskvareno biće, to retko ko zna, nego eto, imala je taj peh što je izgubila gaće, ostalo sve u fulu - napisao je Janjuš na svom Instagram storiju, da bi mu Nadežda uzvratila:
Brate moj, dogovorićemo se sve, a gaće su nađene - odgovorila je Biljićeva.

Foto: Pink.rs

Njih dvoje su u "Zadruzi" često voleli da se osame, pa jedno drugome pričaju i jadaju se o privatnim problemima, a čini se da će to nastaviti da rade i napolju.

Pročitajte još: VOLELI STE JE U ZADRUZI, A SADA JE ZAVRŠILA KOD MIKIJA U KREVETU: Đuričić sa njom deli postelju! (FOTO)

Pink.rs

#Marko Janjušević

#Nadežda Biljić

'