Filip Kostić
Filip Kostić

Kostić bojkotovao HSV

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.08.18. | 23:27

Srbin odbio da putuje sa ekipom u Sendhauzen

Oko 4.000 navijača HSV-a danas je prevalilo 600 kilometara kako bi ispratilo prvu pobedu svojih ljubimaca u Sendhauzenu (0:3), ali jedan čovek nije. Srbin Filip Kostić (25) ostao je na severu Nemačke.

Reprezentativac Srbije je bojkotovao premijerni trijumf kluba u kojem je i dalje pod ugovorom jer želi da ga napusti do kraja prelaznog roka (31. avgusta).
"Postojala je ideja da Filip pođe s nama, ali mi je uoči puta saopštio da ima druge planove", potvrdio je trener Kristijan Tic, a preneo Bild

Izabrane vesti

Time se samo nastavlja letnja transfer saga oko odlaska Filipa Kostića, koji nema nameru da igra u Cvajti za HSV i pokušava da ubrza transfer iako trenutno nema konkretnih ponuda. HSV se danas rastao sa Albinom Ekdalom. Šveđanin je otputovao u Đenovu na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Sampdorijom koja je pristala da plati traženih 2.500.000 evra.

Kada je reč o "slučaju Kostić" i sportski direktor Ralf Beker je jasan:
"Ne treba nam niko ko neće da igra za HSV. Suština je da s nama putuju samo oni kojima je stalo do kluba", poručio je Beker.

Dakle, ni u Hamburgu više ne računaju na Kragujevčanina i videćemo narednih dana hoće li Kostić konačno naći novi klub. HSV traži 8.000.000 evra. 

Foto: Action Images


tagovi

Filip KostićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara