Emeri "precrtao" trojicu! Evo ko može da ide!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 11.08.2018.
00:00
Izvor: Sportske.net

Prelazni rok je završen za Engleze, ali mogući su odlasci.

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Arsenal ima prilično dobar prelazni rok iza sebe, došlo je dosta novih igrača, ali baš za one pozicije koje su im bile kritične.

Emeri je svestan da je odbrana bila najveći problem, pa je zato najviše igrača i doveo za taj deo terena. Na kraju će opet odbrana biti kritična jer su se povredili i Kolašinac, i Monreal, pa će novi trener imati problem koga da stavi na levog beka u prvoj utakmici sa Mančester sitijem.

Emeri zna koji mu igrači nisu potrebni, pa je izjavio da se uskoro očekuje njihov odlazak. Tri igrača su u pitanju, a to su golman Ospina, Džo Kembel i Karl Dženkinson.

David Ospina je nakon dolaska Lena postao treći golman, pa ne čudi što želi da napusti klub. Napoli se povezivao sa ovim igračem, jer mi je potreban još jedan dobar golman za rotaciju, nakon povrede Mereta na treningu, ali kako sada stvari stoje, kolumbijski golman će verovatno preći u turski Bešiktaš.

Novi trener Arsenala će imati "vatreno krštenje" protiv aktuelnog šampiona u nedelju u 17 h, a meč će se odigrati na "Emirejtsu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žan-Žak Ruso
Saturday, 11.08.2018
10:16

Srećkoviću trebao si na vreme precrtati Mustafija, Džaku i još ponekog i dovesti jednog valjanog defanzivca, beka i brzo krilo, pa nečemu da se nadaš. Ovako, biće premija 4. mesto. Guedeš, Pavar, Pavon, Sonjču....svi su bili na izlogu, ali koja korist, doveden je spori Sokratis (koji mi je mio, ali brate prespor je za PL) i onaj metuzalem Lihštajner. Oni da poprave odbranu u kojoj je i Mustafi, Beljerin? Nema trika!

avatar
England
Saturday, 11.08.2018
00:19

Treba ostaviti Joela sasvim dobar igrac za klupe, a ionako su sa krilima tanki.

avatar
mosala1983
Saturday, 11.08.2018
00:04

Ништа они урадити неће ове сезоне, док не одреше кесу.