REZZIME DANA (petak): Danas ste bili u formi!

Vreme čitanja: 4min | pet. 10.08.18. | 23:18

Pogledajte ko vam je 10. avgusta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

MANČESTER JUNAJTED – LESTER (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:1
Nije to bilo blistavo izdanje Mančester junajteda i ničim nas tim Žozea Murinja nije ubedio da bi ovog leta mogao da napadne titulu šampiona Engleske, ali veliki pobeđuju i kad ne igraju dobro, a upravo je to danas uradio gigant sa Old Traforda. Pol Pogba u trećem minutu i Luk Šo u 89. i to je bilo 2:0 posle čega je Džejmi Vardi mogao samo da ublaži poraz gostiju. Pogrešno bi bilo reći da je bilo lako, ali recimo da su domaći profesionalno obavili zadatak.

OLIMPIK MARSELJ – TULUZ (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 4:0
Ako nekom nije bilo jasno zašto u Francuskoj veruju da bi Marselj ove sezone trebalo da bude ispred Monaka. Ne samo zato što je Monako sve rasprodao, već i zato što je Marselj  - prilično dobar. Ne toliko dobar da ugrozi Pari Sen Žermenovu dominaciju, ali sasvim dovoljno dobar da otrese Tuluz sa četiri laka komada. Uz dva gola majstora Dimitrija Pajea.

KLUB BRIŽ - KORTRAJK (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:0
Prvi strelac tima čak i nije bio na terenu. Ali i bez Veslija Klub Briž je jednostavno nedodirljiv za većinu protivnika u prvenstvu Belgiji. Danas je to na svojoj koži i Kortrajk, koji je aktuelnom šampionu poslužio samo da sačuva prosek od tri gola po meču – 3:0 u trećem kolu Pro lige. U Veslijevom odsustvu isprsili su se drugi fudbaleri. To je danas bilo dovoljno.

BENFIKA - GIMARAEŠ (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:2
Benfika je ovaj meč počela fantastično, a sve zahvaljujući Piciju koji je za 38 minuta postigao het-trik. Prvi gol je dao u 10. minutu, drugi u 30. a treći u 38. minutu. Ipak, pred kraj je došlo do opuštanja pa je Gimaraeš postigao dva gola u samoj završnici. Ipak je to bilo nedovoljno da bi se naudilo favorizovanom domaćinu.

DINAMO Z. - SLAVEN (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:1
Dinamo je sav posao završio već u prvom poluvremenu čisto da svi koji su igrali keca ne moraju da razmišljaju. U 19. minutu pogodio je Hodžić, da bi Lesković u 42. povećao rezultat i praktično otklonio svaku sumnju u konačan rezultat. Bogojević je dao gol za goste u 90. minutu, ali tada je već sve bilo gotovo.

ANKARAGUČU - GALATASARAJ (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:3
Prvi meč u sezoni u Turskoj počeo je veoma iznenađujuće. Jer, Ankaraguči je posle 7. minuta vodio 1:0 protiv Galatasaraja. Ipak, Lavovi su do kraja uspeli da preokrenu i da dobiju s 3:1 (2:1). Odlučujući momenat meča bio je u 30. minutu kada je Bakari Kone postigao autogol u 30. minutu. Tada ste već mogli da naslutite kakav će biti konačan ishod.

RADNIČKI NIŠ - VOŽDOVAC (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0
Igrači Radničkog imaće privilegiju da večeras ili sutra ujutru danas povređenom Bulajiću saopšte lepe vesti – Voždovac je pao pogotkom Rjote Nome u 89. minutu za minimalac na Čairu. Apsolutno zasluženo imajući u vidu da je Radnički sve vreme imao inicijativu i sijaeset pretećih napada. Zaokružen je kec.

DALKURD - MALME (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:1
Ovde je neizvenost trajala do 43. minuta prvog poluvremena kada je Rieks doveo Malme u prednost. Tada ste već mogli lakše da dišete i da mirnije pratite duel. Na kraju se meč završio tim rezultatom, a Malme je zaokružio jedan od očekivanih fikseva dana. Nije bio ubedljiv, ali jeste dovoljno dobar da dođe do pobede.

PRECRTANO

GETEBORG - SIRIJUS (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:3
Ovo je bila prava ludnica od meča i sigurno vam nije bilo lako da pratite promene rezultata na ovom meču. Geteborg je vodio s 2:0 posle golova u 47. i 57. minutu, ali je gost golovima u 65, 80. i 87. minutu uspeo čak da preokrene rezultat i da dođe do celog plena. Baš neočekivan preokret. Ali, dešava se.

INGLOLŠTAT - GROJTER FIRT (tip 1, kvota 1,63) – rezultat 1:1
U prvom poluvremenu nije bilo golova, a Firt je čak mogao da ode sa ovog gostovanja i sa sva tri boda u džepu jer je poveo u 56. minutu preko Guganiga. Taj rezultat stajao je na semaforu sve do 71. minuta kada je Rošer izjednačio i doneo nadu Ingolštatu. Ipak, domaćin nije imao snage za preokret pa će morati da se zadovolji bodom.

Foto: Action images


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara